Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers today for 01 Jan 2022 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Sirf Ek Minute Answers, you can Win Vouchers, Gems, and More. The Flipkart Sirf Ek Minute Quiz is generally based on the episodes you watch. This quiz comes on the Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

Also, Check Flipkart Daily Trivia Quiz

Table of Contents

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 01 Jan 2022

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 15 Dec 2021

Q1: In texting language what does ‘S’ the acronym ‘ASAP’ stand for?

Answer 1: (C) SOON

Q2: Green Black and Oolong are types of which of these?

Answer 2: (B) TEA

Q3: The longest river in Asia originates in which country?

Answer 3: (B) CHINA

Q4: What part of the Human body has more than 80 billion neurons?

Answer 4: (B) BRAIN

Q5: VIBGYOR is an acronym associated with which of these phenomenons?

Answer 5: (C) RAINBOW

Q6: Which of these computer keyboard symbols is also found on a standard telephone keypad?

Answer 6: (B) Option 2

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 14 Dec 2021

Q1:  Which of these companies makes musical instruments as well as as

Answer 1: (D) YAMAHA

Q2: Which of these is not an element in the periodic table?

Answer 2: (C) GLUCOSE

Q3: A verse of usually two lines in Urdu shares its name with which animal?

Answer 3: (B) SHER

Q4: What is the government’s cleanliness drive called?

Answer 4: (A) SWACHH BHARAT

Q5: Core i3 i5 and 17 are computer processors made by which company?

Answer 5: (B) INTEL

Q6: House of the Dragon is the prequel series to which superhit TV show?

Answer 6: (C) GAME OF THRON

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 13 Dec 2021

Q1: Which state’s new year is called Best Varas?

Answer 1: (A) GUJRAT

Q2: Tour de France is the most popular event in which sport?

Answer 2: (A) CYCLING

Q3: Pulsar is a motorbike made by which of these companies?

Answer 3: (C) BAJAJ

Q4: Which billionaire sold around $5 billion worth of his company’s stock after taking a Twitter poll?

Answer 4: (A) ELON MUSK

Q5: What is the full form of the popular multiplayer game DoTA?

Answer 5: (B)DEFENCE OF THE ANTIENTS

Q6: How many wickets did India take against Pakistan in the 2021 T20 World

Answer 6: (A) O

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 12 Dec 2021

Q1: In which of these outlets in India can you order a Maharaja Mac?

Answer 1: (C) MC DONALD

Q2: Mandarin and Cantonese are languages mainly used in which of these countries?

Answer 2: (D) CHINA

Q3: Where is India’s only active volcano located?

Answer 3: (A) ANDAMAN AND NIKOBAR

Q4: Sanskrit for ‘Moon Vehicle’ which was the first lunar satellite launched by India?

Answer 4: (B) CHANDRAYAN

Q5: The cosmetic brand Lakmé is named after which Hindu goddess?

Answer 5: (C) Goddess Lakshmi

Q6: Which of these famous structures was not built as a tomb?

Answer 6: (D) LEANING TOWEL OF PISA

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 11 Dec 2021

Q1: Which of these has been included in the 2024 Olympics as a sport?

Answer 1: (C) BREAK DANCING

Q2: The actor Shailesh Lodha plays which character who narrates Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah?

Answer 2: (B) TAARAK MEHTA

Q3: Which of these teams did India face at the 2021 T20 World Cup?

Answer 3: (D) NAMIBIA

Q4: Which of these directors was awarded the Padma Shri in 2021?

Answer 4: (D) KARAN

Q5: What is the codeword which opens the cave in Ali Baba’s story?

Answer 5: (B) KHUL JA SIM SIM

Q6: Which of these animals does not have a striped or spotted patterned skin?

Answer 6: (C) HIPPOPOTAMUS

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 10 Dec 2021

Q1: Which of these has been included in the 2024 Olympics as a sport?

Answer 1: (C) BREAK DANCING

Q2: The actor Shailesh Lodha plays which character who narrates Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah?

Answer 2: (B) TAARAK MEHTA

Q3: Which of these teams did India face at the 2021 T20 World Cup?

Answer 3: (D) NAMIBIA

Q4: Which of these directors was awarded the Padma Shri in 2021?

Answer 4: (D) KARAN

Q5: What is the codeword which opens the cave in Ali Baba’s story?

Answer 5: (B) KHUL JA SIM SIM

Q6: Which of these animals does not have a striped or spotted patterned skin?

Answer 6: (C) HIPPOPOTAMUS

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 09 Dec 2021

Q1: Which of these places is not a hill station?

Answer 1: (B) VARANASI

Q2: Sodium Chloride is the chemical name of which of these everyday products?

Answer 2: (C) SALT

Q3: Colonel Sanders the founders of which of these companies is also seen on its logo?

Answer 3: (B) KFC

Q4: After which freedom fighter is the electric locomotive unit of the Indian Railways at Asansol in West Bengal named?

Answer 4: (D) CHITTRANJAN DAS

Q5: Books like Arundhati Roy’s The God of Small Things and Aravind Adiga’s The White Tiger have won which of these prestigious awards?

Answer 5: (A) BOOKER PRIZE

Q6: A kilogram is a unit of weight that is equal to how many grams?

Answer 6: (C) 1000

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 08 Dec 2021

Q1: Which movie’s sequel starring Saif Ali Khan and Rani Mukerji has released in November 2021?

Answer 1: (A) Bunty Aur Babli

Q2: Which of these games involves hitting a stack of stones with a ball?

Answer 2: (D) Pitthu

Q3: Shinzo Abe the ex-PM of which country got the Padma Vibhushan award in 2021?

Answer 3: (A) Japan

Q4: The first episode of a TV series is called by what name this is same as a profession?

Answer 1: (C) Pilot

Q5: Who painted the Mona Lisa?

Answer 2: (B) LEONARDO  DA VINCI

Q6: Which Cartoon Network character had his own laboratory?

Answer 3: (A) DEXTER

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 07 Dec 2021

Q1: India lost the 2014 T20 World Cup final to which country?

Answer 1: D- SHRI LANKA

Q2: The old name of which South Indian place was Cape Comorin?

Answer 2: A – KANYAKUMARI

Q3: Which hills get their name due to violet-blue flowers?

Answer 3: A – NILGIRI

Q4: Which of these is not a cricket fantasy league app?

Answer 4: C –  ESPN CRICINFO

Q5: Ranveer Singh plays the role of Murad in which film?

Answer 5: D –  GULLY BOY

Q6: Which of these special train tours was launched in Delhi in November 2021?

Answer 6: B – SHRI RAMAYAN

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 06 Dec 2021

Q1: Which of these places was named after a real person?

Answer 1: A – JAMSHEDPUR

Q2: Which newspaper was originally called The Bombay Times and Journal of Commerce?

Answer 2:  C- TIMES OF INDIA

Q3: SBI opened which floating facility in Dal lake – Srinagar?

Answer 3: B – ATM

Q4: Who ended their tenure as the coach of the Indian men’s cricket team in 2021?

Answer 4: D – RAVI SHASTRI

Q5: Sudarsan Pattnaik is an Indian artist who uses what material to create his sculptures?

Answer 5: C –  SAND

Q6: Which actress made her debut with the movie Rockstar?

Answer 6: D – NARGIS FAKHRI

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 05 Dec 2021

Q1: What do u in USB stands for?

Answer 1: B –  UNIVERSAL

Q2: Daag ache hai is the tagline of which brand?

Answer 2:  C- SURF EXCEL 

Q3: Which of these actors has not appeared in a negative role in the Dhoom series?

Answer 3: D- AKSHAY KUMAR

Q4: Duty-free shops are usually found at which of these?

Answer 4: D- AIRPORT

Q5: Which of these is not a unit in the metric system?

Answer 5: B -POUND

Q6: Vishwanathan Anand is an Indian former world champion in which sport?

Answer 6: A-CHESS

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 19 Nov 2021

Q1: Which is the most populated city in the US?

Answer 1: (B) New York

Q2: Which of these is not a metal?

Answer 2: (C) Phosphorus 

Q3: Which of these is not an operating system?

Answer 3: (C) C++

Q4: Tanishq is a jewelry brand owned by which company

Answer 4: (C) Tata

Q5: Herbalife is a company that makes what products?

Answer 5: (B) Nutrition Supplement

Q6: Which of these cities have a trouser named after it?

Answer 6: (B) Jodhpur

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 30 Aug 2021

Q1: What is the name of the character played by Arshad Warsi in the Munna Bhai films?

Answer 1: (B) Circuit

Q2:  Which snack company was started in a small shop in Bikaner in 1937?

Answer 2: (A) Haldiram

Q3: The 12 Jyotirlingas are dedicated to which god?

Answer 3: (B) Lord Shiva

Q4: Which city is the birthplace of Subhas Chandra Bose?

Answer 4: (B) Cuttack

Q5: In the game of football what does the first yellow card mean?

Answer 5: (A) Caution

Q6: Which freedom fighter was popularly known as Lokmanya?

Answer 6: () Option 4

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 28 Aug 2021

Q1: Which athlete is known as the ‘Flying Sikh’?

Answer 1: (C) Milkha Singh

Q2: Which event happens only once in 12 years?

Answer 2: (B) Purn Kumbh Mela

Q3: Who became the Chief Minister of Delhi after Sheila Dixit in 2013?

Answer 3: (B) Arvind K

Q4: On which date is Ambedkar Jayanti celebrated?

Answer 4: (B) 14 April

Q5: The Election Commission of India issues which of these?

Answer 5:(B) Voter ID

Q6: Asha Bhosle is the younger sister of which singer?

Answer 6: (B) Lata M

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 27 Aug 2021

Q1: Which news reporter hosts the TV show Aap Ki Adalat?

Answer 1: (A) RAJAT SHARMA

Q2: Which Indian city got the first metro rail service?

Answer 2: (A) KOLKATTA

Q3: Which of these sweets is deep-fried in oil?

Answer 3: (B) JALEBI

Q4: The company Onida mainly sells which kind of products?

Answer 4: (C) ELECTRONICS

Q5: ‘Dialysis’ is performed for blood purification when which organ is damaged?

Answer 5: (B) KIDNEY 

Q6: The son of which of these politicians is the Secretary of the BCCI?

Answer 6: (A) AMIT SHAH

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 26 Aug 2021

Q1: What is the name of the overused to break ties in ODI cricket

Answer 1: (D) SUPER OVER

Q2: Which of these sometimes comes with 12-15 gears

Answer 2: (A) CYCLE

Q3: The town of Kakori in Uttar Pradesh is famous for whar dish

Answer 3: (B) KEBAB

Q4: Which of these states is not in India’s Northeast

Answer 4: (C) ODISHA

Q5: Which politician founded the Trinamool Congress party

Answer 5: (B) MAMTA BANERJI

Q6: Which of these comes in types of b/hb and 2b

Answer 6: (C) PENCIL

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 25 Aug 2021

Q1: Which of these flowers grows mainly in water?

Answer 1: (C) Lotus

Q2: What is the currency of Japan called?

Answer 2: (A) YEN

Q3: Which of these actresses made her debut last?

Answer 3: (C) Anushka S

Q4: In which of these countries was the 2014 IPL held?

Answer 4: (A) UAE

Q5: From which state was Chhattisgarh created?

Answer 5: (B) Madhya Pradesh

Q6: Which country is closest to the southernmost point of mainland India?

Answer 6: (A) Sree Lanka

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 14 Aug 2021

Q1: In which country is the Great Pyramid of Giza situated?

Answer 1: (B) Egypt – B

Q2: Select the hill station?

Answer 2: (D) Ooty

Q3: Which of these is not a fielding position in cricket?

Answer 3: (D) Midfielder

Q4: Which of these is owned by Pepsi?

Answer 4: (B) Mirinda

Q5: Which of these is not a direct plant product?

Answer 5: (D) Honey

Q6: Who became India’s first female President in 2007?

Answer 6: (A) Pratibha Patil

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 12 Aug 2021

Q1: Which institution prints the Indian currency notes?

Answer: (D) RBI

Q2: The Joker is the main enemy of which comic book character?

Answer: (A) Batman

Q3: Gobar gas mainly contains which gas?

Answer: (A) Methane

Q4: Which Indian railway station was named as a UNESCO World Heritage Site in 20047

Answer: (B) Chhatrapati Shivaji terminus

Q5: Which London-born politician wrote ‘An Era Of Darkness?

Answer:(A) Shashi Tharoor

Q6: Which of these is the westernmost?

Answer: (D) Madhya Pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 11 Aug 2021

Q1: Which color is formed on mixing red and yellow?

Answer: (B) Orange

Q2: Which of these is a continent?

Answer: (A) Australia

Q3: In the film, Neeraja which airline does Neerja Bhanot works for?

Answer: (B) Pan Am

Q4: Which direction does a compass always point towards?

Answer: (A) North

Q5: Which of these cricketing events was the first to be held?

Answer: (C) Women’s ODI world cup

Q6: Which of these are the name of a country and a city?

Answer: (D) Singapore

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 10 Aug 2021

Q1:  Which cricketer took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?

Answer 1: (D) Saurav Ganguly

Q2: Which cricketer took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?

Answer 2: (A) Black Salt

Q3: Which cricketer took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?

Answer 3: (B ) Michael J

Q4: Which of these is a prime number?

Answer 4: (A) 79

Q5: The Statue of Unity depicts which Indian statesman?

Answer 5: (B) Sardar Vallabhbhai Patel

Q6: How many times has the Indian Women’s Cricket Team won the T20 World Cup?

Answer 6: (A) O

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 09 Aug 2021

Q1: Which of these is made up of only numbers?

Answer: (A) Aadhar

Q2: Which of these cricketers is married to a professional squash player?

Answer: (D) Option 4

Q3: What does the letter G in GST stand for?

Answer: (A) Goods

Q4: The maximum products of Apple start from which alphabet?

Answer: (B) I 

Q5: The wife of who among these is an MP?

Answer: (A) Dharmendra

Q6: A Rubik’s cube has how many faces?

Answer: (C) 6

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 08 Aug 2021

Q1: The Sanchi Stupa can be found in which Indian state?

Answer: (A) Madhya Pradesh

Q2: Which war is the film The Ghazi Attack set during?

Answer: (A)  Bangladesh War

Q3: Where does Bermuda shorts get its name from?

Answer: (B) Place

Q4: Which of these is a part of the UAE?

Answer: (B) Abu Dhabi

Q5: Who among the following is known as the ‘Wizard of Hockey?

Answer: (A) Dhyan Chand

Q6: Which of these brands is not named after a person?

Answer: (B) Bournville

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 07 Aug 2021

Q1: The song Lungi Dance is a tribute to which actor?

Answer 1: (A) RAJNIKANT

Q2: What is the maximum number of deliveries in a T20 match if there are no extras?

Answer 2:(A) 240

Q3: Who was the first Law Minister of India?

Answer 3: (A) BR AMBEDKAR

Q4: Which Indian Air Force officer was held captive in Pakistan in February 2019?

Answer 4: (A) ABHINANDAN VARTAMAN

Q5: Which is the most abundant element in the universe?

Answer 5: (A) HYDROGEN

Q6: In 1930 who formed the ‘Vanar Sena’ of children to help Congress during the freedom struggle?

Answer 6: (B) INDIRA GANDHI

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 06 Aug 2021

Q1: Which of these actors launched her book about pregnancy in July 2021?

Answer: (A) KAREENA

Q2: Which sea is on India’s Eastern coast?

Answer: (B) BOY OF BENGAL

Q3: Coronavirus is named so because it resembles which of these objects?

Answer: (C) CROWN

Q4: Which Indian cricketer married film actress Geeta Basra in 2015?

Answer: (A) HARBHAJAN SINGH

Q5: In 1999 at the age of sixteen who participated and won the TV music reality show SaReGaMa?

Answer: (A) SHREYA GHOSHAL

Q6: Which of these UNESCO World Heritage sites is in Jaipur?

Answer: (A) OPTION 1

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 05 Aug 2021

Q1: In 3 idiots which object is modified to help deliver the baby

Answer: (A) Option 1

Q2: The capital of which of these states is located on the banks of the river Ganga

Answer: (A) Bihar

Q3: In which sport has the sisters Divya Prashanti Akansha represent

Answer: (A) Basketball

Q4: Who is married into the Chopra family

Answer: (C) Rani Mukharjee

Q5: Which of these is also the name of a classical dance form

Answer: (D) Manipuri

Q6: The modern version of which of these sports was invented in India

Answer: (B) Badminton

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 04 Aug 2021

Q1: What direction do you have to travel from Mumbai to get to Delhi?

Answer 1: (A) North

Q2: Which of these lives on trees?

Answer 2: (B)  Koalas

Q3: What syndrome does Rani Mukherjee suffer from in ‘Hichki’?

Answer 3: (A) Tourettes

Q4: Which ministry is in charge of the Central Board of Film Certification?

Answer 4: (A)  information & Broadcasting

Q5: Pick the odd one out.

Answer 5: (D) Chess

Q6: Which of these covers just over 70% of the earth’s surface?

Answer 6: (C)  Water

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 03 Aug 2021

Q1:  Rajghat is the memorial of which freedom fighter?

Answer 1: (A) M Gandhi

Q2: Ayushmann Khurrana starred in which out of the two movies?

Answer 2: (A) Subh Mangal Saavdhan

Q3: What should be used in case of an electrical fire?

Answer 3: (B)  Sand

Q4: Which name of Shiva means ‘blue necked’?

Answer 4: (A) Neelkantha

Q5: What does B in BSF stand for?

Answer 5: (A)  Border

Q6: In which state was the Aadhaar card first issued in India?

Answer 6:(C) Maharashtra

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 02 Aug 2021

Q1: What do you get if you add the largest single-digit number with the smallest double-digit number?

Answer 1: (A) 19

Q2: Which of these objects will not be attracted by a magnet?

Answer 2: (D) Cricket Ball 

Q3: Which of these objects will not be attracted by a magnet?

Answer 3: (B) 1000

Q4: The rulers of which of these regions used ‘Rana’ as a title?

Answer 4: (B) Mewad 

Q5: What is the color of the ball used in day-night cricket?

Answer 5:(B) Pink

Q6: Which of these superheroes has no superpowers?

Answer 6: (C)Batman

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 01 Aug 2021

Q1: In Udta Punjab which of these is Alia Bhatt’s character passionate about?

Answer 1: (D) Hockey

Q2: Which of these landmarks appears on the Rs. 20 note?

Answer 2: (A) Image 1

Q3: Which of these gets its name from a Persian word meaning ‘fried’?

Answer 3: (A) Biryani

Q4: Which of these is mainly a reading device?

Answer 4: (B) Kindle

Q5: In cricket what does the Umpire mean by making a rectangular sign with his index fingers?

Answer 5: (B) TV Umpire

Q6: Which of these rivers originates in Tibet?

Answer 6: (B) Bharmputra

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 31 July 2021

Q1: Which of these movies does not star Govinda in the lead?

Answer 1:  (D) Biwi No. 1

Q2: Which Indian union territory is the largest by area?

Answer 2:  (A) Ladakh

Q3: Which of these is the logo of the political party led by the Chief Minister of Delhi?

Answer 3: (D) Broom

Q4: In July 2021 which Indian became No 1 on the ICC Women’s ODI batting ranking?

Answer 4: Option 1 Mithili

Q5: Who was the first Indian woman to reach the summit of Mount Everest?

Answer 5: (A) Bachendri Pal

Q6: Where is India’s only submarine museum found?

Answer 6: (A) Visakhapatnam

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 30 July 2021

Q1: Who’s wife among these is also a best-selling author?

Answer 1: (A) Akshay Kumar

Q2: What color is the background of the flag of the United Nations?

Answer 2:(D) Blue

Q3: Which of these organs cannot be transplanted for use in another human’s body?

Answer 3: (C)  Brain

Q4: In which year did India defeat Pakistan in the Bangladesh War?

Answer 4: (A) 1971

Q5: By what name is Salman Khan’s character Avinash Singh Rathore popularly known?

Answer 5: (B) Tiger

Q6: Which of these people has an ISRO satellite named after them?

Answer 6: (B) Kalpana Chawala

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 29 July 2021

Question 1: How many years will a 20-year-old have spent as a teenager?

Answer 1: (B) Seven

Question 2: The playing surface of which of these is cleaned using powder?

Answer 2: (C) Carrom

Question 3: In which year was Narendra Modi first elected as PM?

Answer 3: (A) 2014

Question 4: Which part of the human body is mainly affected by tuberculosis?

Answer 4: (A) Lungs

Question 5: Which of these is a type of machine gun?

Answer 5: (A) AK- 47

Question 6: Who is popularly known as the ‘Metro Man’?

Answer 6: (A) E Sreedharan

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 28 July 2021

Q1: In the movie Andhadhun – Ayushmann Khurrana’s character plays what instrument?

Answer: (C) Piano

Q2: K-Pop refers to pop music from which of these countries?

Answer: (A) South Korea

Q3: What does the U in UPSC stand for?

Answer: (A) Union

Q4: Which of these brands is named after a type of cat?

Answer: (C) Puma

Q5: Which Indian-born engineer was appointed Chairman of Microsoft in June 2021?

Answer: (B) Satya Nadella

Q6: Gelato is a type of which of these?

Answer: (D) Ice Cream

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 27 July 2021

Q1: Which of these actors wrote a memoir named ‘Khullam Khulla’?

Answer: (B) Rishi Kapoor

Q2: What does the ‘P’ in Pin Code stand for?

Answer: (A) Postal 

Q3: The Pushkar Fair is held in which state?

Answer: (B) Rajsthan

Q4: Where was the first Indian Institute of Technology set up in 1951?

Answer: (A) Kharagpur

Q5: Whose birthday is celebrated as Engineer’s Day in India?

Answer: (A) M .Visvesray

Q6: Who was the Indian cricket team’s coach when they won the 2011 ODI World Cup?

Answer: (A) Gary Kristen

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 26 July 2021

Q1: What does the R in the gear stick represent?

Answer: (B) Reserve

Q2: Which movement launched by the Government in 2014 encourages companies to manufacture their products within the country?

Answer: (A) Make In India

Q3: Who among these has coached the Indian Cricket Team?

Answer: (B) Anil Kumble

Q4: A BIS hallmark is given to which of these?

Answer: (A) Gold Jewelry 

Q5: How many digits are there in the Aadhaar number issued by the UIDAI?

Answer: (B) 12

Q6: Which of these sports involves throwing an object the longest distance?

Answer: (A) shot put

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 25 July 2021

Q1: Pick the odd one out.

Answer: (C) Anshula & Janhavi Kapoor

Q2: What does the L in an LED screen stand for?

Answer: (B) Light

Q3: In which year did demonetization take place?

Answer: (B) 2016

Q4: Which of these passes through India?

Answer: (B) Tropic Of Cancer

Q5: Who is the Vice President of India?

Answer: (A)  M Venkaiah Naidu

Q6: Where are Kanchipuram silk sarees from?

Answer: (B) Tamilnadu

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 24 July 2021

Q1: Who won the first IPL?

Answer 1: (A) Rajasthan Royals 

Q2: Which of these movies were released first?

Answer 2: (C) Karan – Arjun

Q3: What animal appears on the Lamborghini logo?

Answer 3: (B) Bull

Q4: President Dr. S Radhakrishnan’s birthday is celebrated as what?

Answer 4: (A) Teachers Day

Q5: Which country has the largest area?

Answer 5: (D)  Russia

Q6: Who among these is the youngest?

Answer 6: (B) Amit Shah

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 23 July 2021

Q1:Totapuri and Kesar are types of what?

Answer 1: (B) MANGO

Q2: Which of these is an upcoming movie starring Shahid Kapoor?

Answer 2: (A) Jersey

Q3: Who heads the Serum Institute of India?

Answer 3:(A)  Adar Poonawala

Q4: Which city is China’s capital?

Answer 4: (A) Beijing

Q5: Which of these air force ranks is more senior?

Answer 5: (B)  Air Commodore

Q6: Which player never played a single T20 International for India?

Answer 6: (A) Anil Kumble

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 22 July 2021

Q1: In which part of India is the Dogri language most commonly used?

Answer 1: A- Jammu Kashmir

Q2: Which of these is a type of grass?

Answer 2: B- Bamboo

Q3: Which river is called the Father of African Rivers?

Answer 3: A -Nile

Q4: Which of these does ‘Sukhoi’ and ‘MIG’ supply to the Indian Armed Forces?

Answer 4: B- Fighter Planes

Q5: Which soft drink has a mascot named ‘Fido Dido’?

Answer 5: B- 7up

Q6: Which of these countries reached the Euro Cup final for the first time?

Answer 6: B- England

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 21 July 2021

Q1: How many primary colors are there?

Answer 1: (A) Three

Q2: Which continent is known as the Dark Continent?

Answer 2: (A) Africa

Q3: Which is the most widely spoken language in the world?

Answer 3: (D) Mandarin

Q4: Which city in India has the Veer Savarkar International airport?

Answer 4: (A) Port Blair

Q5: Arrange these Karate belts starting from the lowest?

Answer 5: (A) White Yellow Green

Q6: Which is India’s easternmost state?

Answer 6: (B) Arunachal Pradesh

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 20 July 2021

Q1: Which state produces Mysore sarees?

Answer 1: Karnataka

Q2: Which of these IPL teams has MS Dhoni played for?

Answer 2: rising Pune

Q3: Which animal makes laughing noises?

Answer 3: HYENA

Q4: What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name?

Answer 4: JIJABAI

Q5: Which of these rivers is not a tributary of the Ganges?

Answer 5: RAVI

Q6: In which year did Manmohan Singh become the Prime Minister of India?

Answer 6: 2004

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 19 July 2021

Q1: Which is the biggest desert in the world?

Answer 1: SAHARA

Q2: From which country did Mahatma Gandhi arrive in Bombay in 1915?

Answer 2: ENGLAND

Q3: Which of these places is farthest from Mumbai?

Answer 3: GHAZIABAD

Q4: Which of these cricketers has Virat Kohli never played within international cricket?

Answer 4: SOURAV G

Q5: The famous dialogue of Shashi Kapoor from the movie Deewar is Mere pas… hai?

Answer 5: MAA

Q6: The founder of which of these companies recently announced he was going to space?

Answer 6: AMAZON

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 18 July 2021

Q1: When did Gandhiji Launch The Quit India Movement?

Answer 1: 1942

Q2: Which is the largest state by area of India?

Answer 2: RAJASTHAN

Q3: In which of these does the athlete cover the longer distance?

Answer 3: 50KM WALK

Q4: Which king has Ranveer Singh played on screen?

Answer 4: Alauddin Khilji

Q5: The flag of which of these countries has fifty stars on it?

Answer 5: USA

Q6: What was created first?

Answer 6: FACEBOOK

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 17 July 2021

Q1: Which animal is known as the ship of the desert?

Answer 1: CAMEL

Q2: In which year was Harshad Mehta arrested for a stock market scam?

Answer 2: 1992

Q3: In which direct sun raises?

Answer 3: EAST

Q4: How many seconds are there in an hour?

Answer 4: 3600

Q5: How many people have landed on the Moon?

Answer 5:12

Q6: Which of these rulers is usually called ‘The Great’?

Answer 6: ASHOKA 

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers: 16 July 2021

Q1: Which is the main ingredient in a pizza

Answer 1: All-Purpose Flour

Q2: Who among these made their Bollywood debut first

Answer 2: Deepika Padukon

Q3: How many planets lie between the sun and the last planet

Answer 3: 7

Q4: What instrument is goddess Saraswati seen holding in her hand

Answer 4: veena

Q5: Which of these is a new indian ministry created in 2021

Answer 5: cooperation

Q6: Which cricket captain has led india to the most number of world cups

Answer 6: Muhammad Ali

Flipkart Sirf Ek Minute Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date Start – 05 Dec 2021

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id.
  • If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Sirf Ek Minute” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Sirf Ek Minute Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Rules

  • You must be 18 years or above.
  • For 13 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app. The quiz will run everyday.
  • The Flipkart Sirf Ek Minute timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *