Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers today for 14 July 2021 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Prize Wali Paathshala Answers, you can Win Vouchers, Gems and More. The Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is generally based on the episodes you watch. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

Also Check Flipkart Daily Trivia Quiz

Table of Contents

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 14 July 2021

Q1: Which Oplymian named there child Olympia, Lighting & Thunder?

Answer 1: USAIN BOLT

Q2: A. R. Rahman has not given music in which of these movies?

Answer 2: DEV D

Q3: Which is these historical events happenes first?

Answer 3: QUIT INDIA MOVEMENT

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 13 July 2021

Q1: In the movie Swades where does Shah Rukh Khan’s character work?

Answer 1: NASA

Q2: Which of these is banned in mainland China?

Answer 2: ALL OF THE ABOVE

Q3: Identify this dance form _ _I_SI?

Answer 3: ODISSI

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 12 July 2021

Q1: The first newspaper printed in India in which language?

Answer 1: ENGLISH

Q2: Which of these people has also served as governor of rbi?

Answer 2: OPTION 2

Q3: Which of these countries has the cow as its national animal?

Answer 3: NEPAL

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 11 July 2021

Q1: Which of these players gives his name to a type of run out in cricket?

Answer 1: VINOO MANKAD

Q2: Which of these is not situated in rajasthan?

Answer 2: CHATURBHUJ TEMPLE

Q3: In which year was sholay released?

Answer 3: 1975

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 10 July 2021

Q1: The ozone layer in atmosphere is made up of which element?

Answer 1: OXYGEN

Q2: Which actor has played the real life indian prime minister onscreen?

Answer 2: ANUPAM KHER

Q3: Which indian city hosted the asian games twice?

Answer 3: NEW DELHI

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 08 July 2021

Q1: Which of these cities was built after Independence of India?

Answer 1: CHANDIGARH

Q2: Which of these companies is not headquartered in Mumbai?

Answer 2: ITC LIMITED

Q3: Which blood group is known as the universal donor?

Answer 3: O –

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 07 July 2021

Q1: Which of these countries banned Twitter in July 2021 after a problematic tweet by its president?

Answer 1: NIGERIA -C

Q2: Which of these cricketers has hit a triple century in a test match?

Answer 2: OPTION 1 -A

Q3: Identify this musical instrument _nt_o?

Answer 3: SANTOOR

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 06 July 2021

Q1: Who does the Indian President submit their resignation to?

Answer 1: Vice President

Q2: Which brand has not served as the main sponsor of the Indian cricket team?

Answer 2: Option C (TATA)

Q3: Tacos and burritos are dishes from which country?

Answer 3: Mexico

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 04 July 2021

Q1: Which of these actors has appeared in a spiderman movie?

Answer 1: Irfan Khan

Q2: Which newspaper launched #cuttheshame campaign to raise awareness about periods?

Answer 2: The Times Of India

Q3: Identify this town _ a _ a _ asi?

Answer : Varanasi

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 03 July 2021

Q1: Who has composed and sung tu thaan le the indian team theme song for the olympics?

Answer 1: Mohit Chouhan – B

Q2: Which of these flage belongs to the country’s whose pm is sheikh hasina

Answer 2: Bangladesh – A

Q3: Identify this women cricketer name sa__al?

Answer 3: Shafali

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 02 July 2021

Q1: Which of these organisations jointly developed the myoga app that was launched on international yoga day?

Answer: WHO – A

Q2:  The father of which of these cricketers is a former ranji trophy player?

Answer: Cheteshwar Pujara

Q3: In which sport did dingko singh win an asian games gold medal for India?

Answer: Boxing

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 01 July 2021

Q1: Taj Mahal was built in which century?

Answer 1: 1600

Q2: Identify this city. _ _ _G_RH

Answer 2: ALIGARH

Q3:Which celebrity was not born in India?

Answer 3: DEEPIKA

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 30 June 2021

Q1: identify this food item us-ar

Answer 1: Mustard (M , T & D)

Q2: which of these companies was not founded by an iit graduate

Answer 2: Oyo – D

Q3: the india vs newzealand world test championship final was held in which city?

Answer 3: Southampton – B

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 29 June 2021

Q1: Which company makes a video calling device named portal

Answer 1: Facebook

Q2: Which of these animals can be seen on the national emblem of India?

Answer 2: Horse

Q3: After which of these personalities is the Varanasi airport named?

Answer 3: Lal Bahadur Shastri

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 28 June 2021

Q1: Which of these is not the name of a product made by Google?

Answer 1: Zoom – A

Q2: Who made a cameo in student of the year 2?

Answer 2: Will Smith -B

Q3: Identify this animal _ I q fe?

Answer 3: GIRAFFE

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 27 June 2021

Q1: Which of these car brands is not named after a person?

Answer 1: FIAT

Q2: Identify this creature _o_n_ill

Answer 2: HORNBILL

Q3: What is the covid causing virus variant detected in india called?

Answer 3: DELTA

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 26 June 2021

Q1: Which brand was originally made in India?

Answer: Fiama Di Wills – A

Q2: Which of these crickerters nicknamed jinx?

Answer: Option 4 – D

Q3: Which river does not host the kumbh mela on its banks?

Answer: NARMADA

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 25 June 2021

Q1: Name this _ _ K H _ N?

Answer 1: Pokhran

Q2: Who amongst these PMs never got married?

Answer 2: Atal Bihari Vajpayee

Q3: Which country produced the sinovac vaccine of covid19?

Answer 3: China

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 24 June 2021

Q1: Which animal has indian breeds named Mehsana and murrah?

Answer 1: BUFFALO – C

Q2: Which instrument did ustad Bismillah Khan play?

Answer 2: Shehnai – D

Q3: Which is the birth year of PM Narendra Modi?

Answer 3: 1950 – B

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 23 June 2021

Q1: Which tournament is scheduled to be held in India in 2021?

Answer 1: T20 World Cup – D

Q2: Which flag does not belong to a country bordering India?

Answer 2: Japan – B

Q3:Identify this name _ _ u _ am?

Answer 3: GAUTAM – G,A& T

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 22 June 2021

Q1:  Identify this place h_mba?

Answer 1: Chambal

Q2:  Who has an international cricket stadium named after them?

Answer 2: Arun Jaitely

Q3: Which game has less than 11 players in the team?

Answer 3: Volleyball

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 21 June 2021

Q1:What is the name of the fund chaired by the prime minister of India?

Answer 1: PM Cares

Q2:Which of these buildings has a number in its name?

Answer 2: Option 4 ( Char Minar )

Q3: Where was the formula 1 Indian grand prix held?

Answer 3: Uttar Pradesh

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 20 June 2021

Q1: Identify this surname _AD__A?

Answer 1: JADEJA

Q2:Which animal is the state animal of West Bengal?

Answer 2: Fishing Cat 

Q3: In which year did mahatma gandhi lead the salt march to dandi?

Answer 3: 1930

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 19 June 2021

Q1: Which animal has poor eyesight??

Answer 1: RHINOCEROSES – B

Q2: Which part of the human body makes blood cells?

Answer 2: BONES- B

Q3: In which year did virat kohli make his debut in international cricket?

Answer 3: 2008 – B

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 18 June 2021

Q1: Which of these places did not come under India control on august 15 1947?

Answer 1: GOA

Q2: Which of these sportsperson is married to another sportsperson?

Answer 2: Saint Nehwal

Q3: In feb 2031 which siner released a song named riri about rihanna?

Answer 3: Diljit Dostnath

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 17 June 2021

Q1: Which of these apps has a feature called spaces?

Answer 1: Twitter

Q2: In the movie mr .india which of these objects makes the wearer invisible?

Answer 2: Wrist Watch 

Q3: Identify this surname A_VAN_?

Answer 3: Advani

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 16 June 2021

Q1: Where is india tallest mountain located?

Answer 1:  SIKKIM- 

Q2: Which of these business groups was started first?

Answer 2: WADIA – A

Q3: Which of these fathers son duos are also called jai kishan jain hemant?

Answer 3: JACKIE SHROFF AND TIGER SHROFF – D

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 15 June 2021

Q1: Identify the plant?

Answer 1: Bamboo

Q2: Which of these actors is an engineer?

Answer 2: TAPSEE PANNU – B

Q3: Which of these landmarks were not built by the British?

Answer 3: Tajmahal Palace – A

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 14 June 2021

Q1: Which city IPL team changed their name for ipl 2021 season?

Answer 1: MOHALI – C

Q2: Which of these actress did not win the miss India competition?

Answer 2: PRIYANKA CHOPRA – D

Q3: Who among these has served as chief minister of a state?

Answer 3: RAJNATH SINGH – C

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 13 June 2021

Q1: Which of these cities is not a state capital?

Answer 1: AHMEDABAD

Q2: Identify this personality __ji_ao?

Answer 2: BAJIRAO B, A& R

Q3: In May 2021 aboard which airline did a couple in tamil nadu conduct their wedding?

Answer 3: Spicejet

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 12 June 2021

Q1: Which of the technologies is named after the person?

Answer 1: DOLBY – C

Q2: Which kd these movies does not contain the name of place?

Answer 2: TUBELIGHT – C

Q3: Which cricketer has not played a twenty match for India yet?

Answer 3: PRITHVI SHAW – B

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 11 June 2021

Q1: In which of these states would you find an Indian Rhinoceros in the wild?

Answer 1: Assam – A

Q2: Which actor owns the Pro Kabaddi team Jaipur Pink Panthers?

Answer 2: Abhishekh Bachchan – B

Q3: Which of these materials is not made from plants?

Answer 3: Silk – C

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 10 June 2021

Q1: Which freedom fighter was killed in gunfight with the british at alfred park in prayagraj

Answer 1: Chandra S Azad -D

Q2: Which of these real life characters has Abhishek Bacchan not played on screen?

Answer 2: Charles S – C

Q3: Identify this town __nar?

Answer 3: Konark – K , O & K

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 09 June 2021

Q1: Identify this personallity _J w a l

Answer 1: KEJRIWAL, K,E,R & I

Q2: Which celebrity poster was showered with milk for his efforts in helping people during the pandemic?

Answer 2: SONU SOOD- C

Q3: Who served as the prime minister after Pt Jwaharlal Nehru?

Answer 3: L B SHASHTRI – B

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 08 June 2021

Q1: Which of these is owned by an Indian company?

Answer 1: Jaguar – D

Q2: Which of these couples got married in a palace?

Answer 2: Option D

Q3: The foundation ostone for which of these was laid b y mian mir a sufi saint?

Answer 3: Golden temple – C

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 07 June 2021

Q1: Which of these brands is owned by ms dhoni?

Answer 1: SEVEN – D

Q2: The bharat ratna award is in the shape of which of these?

Answer 2: PEEPAL LEAF – A

Q3: In which yearm indira gandhi impose the emergency?

Answer 3: 1975 – C

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 06 June 2021

Q1: In which of these years did inda not fight a war with Pakistan?

Answer 1: 1975 -B

Q2: Idenitify the logo of telegram?

Answer 2: Option 3 -C

Q3: Identify this place __ipur?

Answer 3: Udaipur U , D & A

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 05 June 2021

Q1:Where was Mahatama Gandhi when India became independent?

Answer 1: Kolkatta

Q2:Who among these is not a child of sportsperson?

Answer 2: Image 3

Q3:Which of these states did not see a new government elected in 2021?

Answer 3: Uttarakhand

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 04 June 2021

Q1:Starting in the 19th century which of these princely state was ruled by begums for over a century?

Answer 1: Bhopal – A

Q2:Which of these can breathe underwater?

Answer 2: Shark -D

Q3:In which of these years has India not won a world cup in cricket?

Answer 3: 2003

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 03 June 2021

Q1:Which university co-developed the Covishield vaccine?

Answer 1: OXFORD

Q2:Who was the leading run-scorer in the IPL 2021 at the time it was suspended?

Answer 2: SHIKHAR DHAWAN

Q3: Salman Khan’s film Radhe: Your Most Wanted Bhai is based on a film made in which language?

Answer 3: KOREAN

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 02 June 2021

Q1: The co-founder of which of these companies recently announced that he was divorcing his wife?

Answer 1: Microsoft

Q2: Sputnik-V the Russian vaccine was named after the world’s first war?

Answer 2: Satelite

Q3: Who of the following was not the son of Mughal emperor Akbar?

Answer 3: Kusrau

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 01 June 2021

Q1: What does the name of the cyclone ‘Tauktae’ mean?

Answer 1: lizard

Q2: Which country originally developed pubg?

Answer 2: South Korea

Q3: Which of these animals can’t roar?

Answer 3: Chittah

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 31 May 2021

Q1: How many months are there in a century?

Answer 1: 1200

Q2: Which of these is not a UNESCO World Heritage site?

Answer 2: Lotus Temple

Q3: Which of these Mountain ranges are found in Rajasthan?

Answer 3: Aravalli

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 30 May 2021

Q1: Which of these monuments did emperor Akbar build after conquering Gujrat?

Answer 1: Buland Darwaja

Q2: Guess the famous actors name _ AN _ EE _?

Answer 2: Ranveer Singh -RVR

Q3: What term is used for a word that is spelled the same forward and backward?

Answer 3: Palindrome

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 29 May 2021

Q1: Which of these film stars was noticed in the tv series Fauji ?

Answer 1: Shah Rukh Khan

Q2: The process where plants lose water through their leaves is called?

Answer 2: Transpiration

Q3: Select the odd one out?

Answer 3: Bappi Lahiri

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 28 May 2021

Q1: Which number comes next 1-2-3-5-8-13 _?

Answer 1: 21

Q2: Which of these cricketers did not marry in the year 2020?

Answer 2: Jaspreet Bumrah

Q3: Who was the last Mughal emperor to have sat on the throne of Delhi?

Answer 3: Bahadur Shah

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 27 May 2021

Q1: Which of these building is located in Mumbai?

Answer 1: Option  1

Q2: The Indian Railways is divided into how many zones?

Answer 2: 17

Q3: What is the term used to describe ‘BEAT’ in Indian classical music?

Answer 3: Taalam

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 26 May 2021

Q1: What’s next ?

Answer 1: Dog takes bear from the fridge

Q2: What’s next ?

Answer 2: Girls punch the buy

Q3: What’s next ?

Answer 3: first girl falls down

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 25 May 2021

Q1: Which of these mountains is located in asia?

Answer 1: Mount Fuji

Q2: Whom did mughal emperor shah Jahan choose as his Successor?

Answer 2: Dara Sikhoh
Q3: On which of these river is one of the songs from the movie haider based on?

Answer 3: Jhelum

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 24 May 2021

Q1: Which of these water bodies is the largest in the world?

Answer 1: Pacific Ocen

Q2: Which letter of the English alphabet is the most used in normal writing?

Answer 2: E

Q3: Which of these girls has been having a super-viral ‘pawri’ video on the internet?

Answer 3: Option- D

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 23 May 2021

Q1: If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week?

Answer 1: 168 hours

Q2 : Which of these actors is the son of a famous poet?

Answer 2: Farhan Akhtar

Q3:  Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence?

Answer 3: Pondicherry

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 22 May 2021

Q1: Which is the longest side of a right-angled triangle?

Answer 1: Hypotenuse

Q2: Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?

Answer 2: Bangaladesh

Q3: Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Riteish Deshmukh and Genelia D’souza?

Answer 3: Priety Zinta

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 21 May 2021

Q1: Which of these is the odd one out?

Answer 1: Flute -B

Q2: Which of these commonly used spice is called ‘Dal chini’ in Hindi?

Answer 2: Cinnamon -A

Q3: Which of these animals is not found in India?

Answer 3: Moose -A

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 20 May 2021

Q1: On which continent is the world’s driest place found where it rains the least?

Answer 1: Antarctica

Q2: Which social media star had earlier gained popularity with the TV series Phulwa in 2011?

Answer 2: Jannat Zubair

Q3: How many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer 3: 10

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 19 May 2021

Q1:  How many pairs of ribs does a normal adult human being have ?

Answer 1: 12

Q2: What name is collectively given to petals of a flower?

Answer 2 : corona

Q3: Whose birthday on 29th august is celebrated as national sports day in India?

Answer 3: Dhanchand

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 18 May 2021

Q1: Tipu Sultan was the ruler of which kingdom?

Answer 1: Mysore

Q2: In which branch of mathematics would you come across the terms sine-tangent and cos?

Answer 2: trigonometry

Q3: Which of these fruits does not grow on a tree?

Answer 3: Strawberry

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 17 May 2021

Q1: In which city is the Biju Patnaik International airport located?

Answer 1: Bhuvaneshwar -D

Q2: Which monument can be seen on the Rs.200 Indian currency note?

Answer 2: Sanchi Stupa -C

Q3:What is the full form of IP in computer language?

Answer 3: Internet Protocol – B

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 16 May 2021

Q1:Which of these apps was launched in India after the bank of TikTok?

Answer 1: Chingari

Q2: Which of these container ships got stuck in the Suez Canal and blocked it for days in March 2021?

Answer 2: ever given

Q3: What is the full form of FTW?

Answer 3: for the win

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 15 May 2021

Q1:In which city was the Indian National Congress founded?

Answer 1: Bombay 

Q2:  Which of these statue is built on the river Narmada?

Answer 2: statue of unity

Q3:What are permanently frozen lakes called?

Answer 3: glaciers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 14 May 2021

Q1: Which social media portal has created Horizon – a new virtual world that allows people to explore – connect with others and play games?

Answer 1: Facebook

Q2: Which of these diseases is spread by the common housefly?

Answer 2: Cholera

Q3: What is arachnophobia the fear of?

Answer 3: Spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 13 May 2021

Q1: In 1952 who became the first Vice President of India?

Answer 1: Image 4 

Q2: Which of these component does the Fungi plant lack?

Answer 2: Chlorophyll

Q3: In which city would you find the largest jail in Asia?

Answer 3: New Delhi

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 12 May 2021

Q1:Which of these characters is a ninja or shinobi named _______ Uzumaki??

Answer 1: Naruto

Q2: Which of the following species weigh more than any other species on this planet?

Answer 2: Insects

Q3: Which snake did Krishna defeat in a battle in the Yamuna river?

Answer 3: Kaliya

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 11 May 2021

Q1: Which of these icons would you click to access Instagram TV?

Answer 1: image 1

Q2: The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?

Answer 2: Unique

Q3: Which of these scientists was the first to identify a living cell?

Answer 3: Issac Newton

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 10 May 2021

Q1: What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?

Answer 1: salt

Q2: Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?

Answer 2: Jantar Mantar

Q3: Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?

Answer 3: Priyanka Chopra

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 09 May 2021

Q1: Which is the current official car of the President of India?

Answer 1: Marcedes Benz 

Q2: Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?

Answer 2: earthquake

Q3: Which of these animals has the most number of legs?

Answer 3: spider

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 08 May 2021

Question 1: What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?

Answer 1: RICHES SCALE

Question 2: Which of these fruits is defined as a drupe?

Answer 2: PLUM

Question 3: In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?

Answer 3: PUNE

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 07 May 2021

Q1:  In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?

Answer 1: Barrackpore

Q2: Which of these birds is the state bird of West Bengal?

Answer 2: W Kingfisher 

Q3: Guess the animal W_RTH_G

Answer 3: Warthog 

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 05 May 2021

Q1: Which of these actors did not play the villain in the dhoom film series ?

Answer 1: UDAY CHOPRA

Q2: Which Korean boy band has a fan following called ARMY ?

Answer 2: BTS

Q3: What is the fear of colours called ?

Answer 3: CROMOPHOBIA

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 04 May 2021

Q1: Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

Answer 1: HELIUM

Q2: Which country has won th most medals in the history of Olympic Games?

Answer 2: USA

Q3: Which of these is not a fossil fuel?

Answer 3: FIREWOOD

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 03 May 2021

Q1: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer 1: Charminar

Q2:Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Q3: What is the full form of  BIB?

Answer 3: Boss is back

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers: 02 May 2021

Q1: Which element is the main component of diamonds?

Answer 1:Carbon

Q2: Who was the last Governor General of India?

Answer 2: C Rajgopalchari

Q3: Which of these is NOT a kind of mango?

Answer 3: Hariyali

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers: 01 May 2021

Q1: Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

Answer 1: Kerala

Q2: Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Q3: The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry ice?

Answer 3: Carbon Dioxide

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers: 30 April 2021

Q1: Which is the next number in the series: 1 – 8 – 27 – 64 – ___?

Answer 1: 125

Q2: Who is the present Chief Minister of Rajasthan?

Answer 2: ASHOL GEHLOT

Q3: Which natural disaster is responsible for the creation of a tsunami?

Answer 3: EARTHQUAKE

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers: 29 April 2021

Q1: Which of these vegetables does NOT grow above the ground?

Answer 1: TURNIP

Q2: Which Indian celebrity has the most number of followers on Instagram?

Answer 2: VIRAT KOHLI

Q3: Which country is currently ruled by King Rama X?

Answer 3: THAILAND

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers: 28 April 2021

Q1:World’s highest rail bridge has been built over which river?

Answer 1: CHENAB

Q2: Which of these food items will float in plain water?

Answer 2: APPLE

Q3: Which of these acids is commonly found being used in the kitchen?

Answer 3: ACETIC ACID

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers: 27 April 2021

Q1: Which planet in our solar system has a day that is longer than its year?

Answer 1: venus

Q2: Where did the Dandi March start from?

Answer 2: AHMEDABAD

Q3: Which of these actresses was originally named Ashwini?

Answer 3: SHILPA SHETTY

Flipkart Prize Wali Paathshala Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date Start – 27 April 2021

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id.
  • If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Prize Wali Paathshala” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Rules

  • You must be 18 years or above.
  • For 13 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app.The quiz will run everyday.
  • The Flipkart Prize Wali Paathshala timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *