Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers

Flipkart Power play with Champions Quiz Answers is live now and you can win amazing prizes by playing the quiz, Here you will find the answers of my choice. However, you need to choose your own unique answers to win the Flipkart Power Play With Champions Answers.

Flipkart Power Play With Champions Quiz Rules

  • The quiz will be played for 58 days from 8th April 2021 to 30th May 2021.
  • All users who will give at least three answers will be the winner.
  • Rewards will be credited to user account before 31st July.
  • Winners can be checked on the next day at 9am.
  • Program is valid in India only.
  • Rewards will be gift vouchers or supercoins.

How To Play Flipkart Power Play With Champions Quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Power Play With Champions” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Power Play With Champions Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Also Check Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 10 May 2021

Q1: How may runs Shikhar Dhawan has scored?

Answer 1: 380

Q2:  In a completed 4 over spell who has conceded the most runs?

Answer 2: Lungi Ngidi

Q3: How many sixes MS Dhoni has hit?

Answer 3: 1

Q4: Which spinner has taken the most number of wickets?

Answer 4: Rahul Chahar

Q5: Among the following wicket keepers who has not done a stumping?

Answer 5: MS Dhoni

Q6: Who is the only fielder to take 4 catches in a single game?

Answer 6: Ravindra Jadeja

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 09 May 2021

Q1: Who scored the fastest 100 this season?

Answer 1: Devdutt Padikkal

Q2: Who bowled the fastest delivery?

Answer 2: Kasigo Rabada

Q3: Which venue witnessed the maximum sixes this season?

Answer 3: Mumbai

Q4: Among the following players who has hit the least sixes?

Answer 4: Rishabh Pant

Q5: Who has bowled the most wides?

Answer 5: Shardul Thakur

Q6: What is the maximum runs conceded in an over?

Answer 6: 37

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 08 May 2021

Question 1: Which team posted the highest score this season?

Answer 1: PUNJAB

Question 2: Who has hit the most sixes in powerplay?

Answer 2: J BAIRSTOW

Question 3: Who has hit the longest six?

Answer 3: K POLLARD

Question 4: Who has bowled 2 maiden overs this season?

Answer 4: ISHANT SHARMA

Question 5: Which team won a game by a margin of 1 run?

Answer 5: BANGLORE

Question 6: Which team has hit the least sixes?

Answer 6: DELHI

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 07 May 2021

Q1: Who has bowled the most dot balls?

Answer 1: M Shami

Q2: Which batsman scored 99 not out?

Answer 2: M Agarwal

Q3: Which team has hit the most sixes?

Answer 3: Chennai

Q4: Who has taken wickets in every match?

Answer 4: Avesh Khan

Q5: How many wickets has Harshal Patel taken so far?

Answer 5: 17

Q6: In a completed 4 over spell who has conceded the least runs ?

Answer 6: S Thakur

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 04 May 2021

Q1: How many balls will Kane Williamson face ?

Answer 1: 26 – 40

Q2: How many runs will Quinton de Kock score ?

Answer 2: 32

Q3: Who will score more runs ?

Answer 3: M Pandey

Q4: How many wickets will Rashid Khan and Rahul Chahar take ?

Answer 4: 4 or More

Q5: What will be the first innings score in this match ?

Answer 5: 170 or more

Q6: Who will win this game?

Answer 6: Mumbai

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 03 May 2021

Q1: Who will take Virat Kohli’s wicket?

Answer 1: Pacer

Q2: Who will score more runs?

Answer 2: G Maxwell

Q3: Who will concede less runs?

Answer 3: Y Chahal

Q4: Which team will hit more fours?

Answer 4: Kolkata

Q5: How many runs will AB de Villiers score?

Answer 5: 38

Q6: Who will win this game?

Answer 6: Bangalore

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 02 May 2021

Q1:  Who will win this game ?

Answer 1: Hyderabad 

Q2: Who will score more runs ?

Answer 2: J Bairstow

Q3: Will Rashid Khan pick up the wicket of Jos Buttler ?

Answer 3: No

Q4:  Who will score more runs ?

Answer 4: Shikhar Dhawan

Q5: What will be the 1st innings score in this match ?

Answer 5: 172

Q6: Who will win this game?

Answer 5: Punjab

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers S2E8: MUMBAI vs HYDERABAD

Q1: Will Rashid Khan get a batsman clean bowled in this match?

Option: Yes or No

Answer 1: No

Q2: Who among these players will score more runs for Mumbai in this game?

Option: Rohit Sharma, Suryakumar yadav, Ishan Kishan, De Kock, Pollard

Answer 2:  Rohit Sharma

Q3: How much will Manish Pandey score in this match?

Option: 0-100

Answer 3: 1

Q4: Who will concede less runs ?

Option: Bumrah or Bhuvneshwar

Answer 4: Jasprit Bumrah

Q5: How Many runs will the team batting 1st score?

Option: less than 160 or equal to more than 160

Answer 5: More than 160

Q6: Who will win this match?

Option: Mumbai or Hyderabad

Answer 6: Mumbai

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers S2E7: RAJSTHAN vs DELHI

Q1: who will take first wicket in this game?

Options: Richardson, Chahar, Sam Curran, Shammi or Others

My Answer: Others

Q2: What will be the opening wicket partnership for Chennai?

Options: 0-100

My Answer: 19

Q3: Who will score more runs?

Options: KL Rahul, Faf Du Plessis

My Answer: K L Rahul

Q4: How many 50+ scores will be recorded by batsmen in this match?

Options: less than 3, 3 or more than 3.

My Answer: less than 3

Q5: How many dismissals will MS Dhoni make?

Options: 0 or 1, More than 1

My Answer: More than 1

Q6: Who will win the Match?

Options: Chennai or Punjab

My AnswerPunjab

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers S2E7: RAJSTHAN vs DELHI

Q1:How Will the first wicket fall in this match?

Options: Bowled, Catch, LBW or Others

Answer 1: Catch

Q2: Who will score more runs?

Options: Shikhar Dhawan or Jos Buttler

Answer 2: Shikhar Dhawan

Q3: Which team will score more runs in powerplay ?

Options: Delhi or Rajasthan

Answer 3: Delhi

Q4: How many runs will Delhi spinners concede in this game ?

Options: 20-120

Answer 4: 72

Q5: How many wickets will Kagiso Rabada take in this game

Options: less than equal to 1 or more than 1

Answer 5: more than 1

Q6: Who will win this match?

Options: Delhi or Rajasthan

Answer 6: Delhi

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers S2E6: RAJSTHAN vs HYDERABAD

Question 1: How many sixes will be hit in this game ?

Options: less than 11, 11 or more

Answer 1: 11 or more

Question 2: How many runs will Glenn Maxwell score ?

Options: 0-100

Answer 2: 38

Question 3: Who among the following will score more runs for Hyderabad ?

Options: SAHA ,BAIRSTOW, WARNER, PANDEY

Answer 3: D Warner

Question 4: How many wickets will Harshal Patel take ?

Options: equal or less than 1, more than 1

Answer 4: More than 1

Question 5: How many runs will Bangalore concede in the last 5 overs ?

Options: less than 45 , 45 or more than 45

Answer 5: Less than 45

Question 6: who will win the match?

Options: Bangalore or Hyderabad

Answer 6: Bangalore 

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers S2E5: KOLKATA vs MUMBAI

Question 1: Who will hit Kolkata’s 100th run in their innings ?

Options:

My Answer : D karthik

Question 2: How many runs will Rohit Sharma score ?

Options: 0-100

My Answer: 61

Question 3: How many wickets will Jasprit Bumrah take in this match ?

Options: 0 or 1, more than 1

My Answer: o or 1

Question 4: How many sixes will be hit in this match ?

Options: less than 10 , 10 or more

My Answer: 10 or more

Question 5: Who will win the toss ?

Options: Kolkata or Mumbai

My Answer: Mumbai

Question 6: Who will win the match ?

Options: Kolkata or Mumbai

My Answer: Mumbai

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers S2E4: RAJ vs PUN

Question 1: Will there be a free hit in this game?

Options: Yes or No

My Answer : Yes

Question 2: What will be the RR opening partnership?

Options: less than 30 ,30 or more

My answer: less than 30

Question 3: How many runs will KL Rahul score?

Option: Select from 0-100

My Answer : 43


Question 4: Who will hit more sixes?

Options: Chris Gayle or Sanju samson

My Answer: Chris gayle

Question 5: Who will take first wicket?

Options: Mohammad Shammi, Chris morris, Richardson or Shreyas Gopal or none

My Answer : Mohammad Shammi

Question 6: who will win the match?

Option: Rajasthan or Punjab

My Answer: Punjab

Leave a Comment