Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers today for 09 June 2021 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz, you can Win Vouchers, Gems and More. The Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz is generally based on the opinion of the public of episodes you watch. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

Also Check Flipkart Daily Trivia Quiz

Table of Contents

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 09 June 2021

Q1: What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men avoid sex more than women?

Answer 2: 40%

Q3: What % of men take more time to get ready?

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 08 June 2021

Q1: What % of men know where things are kept in kitchen?

Answer 1: 40%

Q2: What % of women feel that men are less emotional than women?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men are more miserly than women?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 07 June 2021

Q1: What % of people feel that women should have quota /reservations at all places?

Answer 1: 40%

Q2: What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparision to them?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people pick up their partners cxalls while playing video games?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 06 June 2021

Q1: What % of men flirt with their partners best friend?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase contraceptives?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people find their exes hotter after their breakup?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 05 June 2021

1:What % of people believe that women tend to nag more than men?

Answer 1: 60%

Q2:What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

Answer 2: 50%

Q3:What % of people believe that after getting into relationship nost men become joru ka ghulam?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 04 June 2021

Q1: What % of women believe that their partners know nothing about their favourite things?

Answer 1: 30%

Q2: What % of women beliwve that men are more dominating?

Answer 2: 70%

Q3:What % of people break up over text message?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 03 June 2021

Q1: What % of people want the light switched off during the intimate moments?

Answer 1: 70%

Q2:What % of women like a man with a beard and moustache?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people do not want to have children after marriage

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 02 June 2021

Q1: What % of men don’t wash their hands after using the washroom?

Answer 1: 20%

Q2: What % of men believe that if a girl is friendly then she is ready for a physical relationship

Answer 2: 40%

Q3: What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner’s pressure?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 01 June 2021

Q1: What % of men introduce their girlfriends as ‘just friends’?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people think that women are more accepting of homosexuals than men?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men are scared of cockroaches/rats or lizards?

Answer 3: 40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 31 May 2021

Q1: What % of women made their partner do household chores during lockdown?

Answer 1: 80%

Q2: What % of men believe that in the #metoo movement many men are blamed without reason?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people listen to sad songs after a breakup?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 30 May 2021

Q1: What % of people believe that men are better cooks than women?

Answer 1: 60%

Q2: What % of women feel that they have no choice but to stay in an abusive relationship?

Answer 2: 30%

Q3: What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 29 May 2021

Q1: What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother’s pallu?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men have an objection reporting to a female boss?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 28 May 2021

Q1:What % of men forget to say ‘I love you’ after marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people think that daughters take better care of parents than sons do?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people feel that filmstars don’t even know how to change their children’s diapers?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 27 May 2021

Q1: What % of people feel that it is easier to woo a man rather than a woman?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people feel than women should have an arranged marriage?

Answer 2: 40%

Q3: What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 26 May 2021

Q1: What % of men feel that women are bad drivers?

Answer 1: 30%

Q2: What % of people believe that women want to settle down with a rich man only?

Answer 2: 40%

Q3: What % of people have taken advantage of an empty lift?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 25 May 2021

Q1: What % of women expect men to pay the bill on a date?

Answer 1: 80%

Q2: What % of men think premarital sex is okay but want the girl they marry to be a virgin?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women snore more than men?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 24 May 2021

Q1: What % of men do not want to commit in their relationship?

Answer 1: 30%

Q2: What % of people lie to their partners about them having cooked tasty food?

Answer 2: 70%

Q3: What % of women want to see men in item numbers?

Answer 3: 40%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 23 May 2021

Q1: What % of people judge others based purely on looks?

Answer 1: 60%

Q2 : What % of women believe that checking their partners phone is their birth right?

Answer 2: 60%

Q3: What % of couples have been caught kissing in park?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 22 May 2021

Q1: What % of people compare current partners to their exes?

Answer 1: 60%

Q2: What % of men are more possessive in any relationship?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men spend more time on their phone than with their partner?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 21 May 2021

Q1: What % of women feel that men cannot remember important dates?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?

Answer 2: 50%

Q3:What % of men are more attracted to older women?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 20 May 2021

Q1: What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people are happier when a son is born in the house?

Answer 2: 80%

Q3: What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 19 May 2021

Q1: What % of women want to live in a joint family setup after marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people want a break from their partner after lockdown?

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 18 May 2021

Q1: What % of men think it is alright to stare at their women even while their partners are with them?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people believe that a relationship with a divorcee is a problem?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people believe that women cry on the smallest of issues?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 17 May 2021

Q1: What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer 1: 60%

Q2: What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer 2: 30 %

Q3: What % of women have a problem on being called ‘aunty’?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 16 May 2021

Q1: What % of men believe that women cannot do men’s work?

Answer 1: 20%

Q2: What % of women update every moment of their life on social media?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake

Answer 3: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 15 May 2021

What % of women expect the man to propose first?

Answer: 80%

What % of women feel that men will have a problem in being a ‘house husband’?

Answer: 70%

What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

Answer: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 14 May 2021

Q1: What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people believe that to have a successful relationship a woman has to sacrifice her career?

Answer 2: 50%

Q3: What % of men get irritated when they are called ‘shona/ babu’ etc in public?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 13 May 2021

Q1: What % of men think that they are smarter than women?

Answer 1: 30%

Q2:  What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer 3: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 12 May 2021

Q1:What % of men think that they are smarter than women?

Answer 1: 70%

Q2: What % of women are irritated by their partner watching sports?

Answer 2: 70%

Q3: What % of men pout while taking a selfie?

Answer 3: 30%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers: 11 May 2021

Question 1: What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

Answer: 60%

Question 2: What % of people change of names of certain people on their phone to hide it from their partner?

Answer: 80%

Question 3: What % of women feel that the clothes they posses are not enough?

Answer: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date – Daily Starting from 11th May 2021

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Rules

  • You must be 18 years or above. For 16 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app.
  • The quiz will run everyday.
  • The Flipkart Ladies vs Gentlemen timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Ladies vs Gentlemen” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *