Flipkart Kya Bolti Publics Quiz Answers today for 04 Aug 2021 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Kya Bolti Public Answers, you can Win Vouchers, Gems and More. The Flipkart Kya Bolti Public Quiz is generally based on the opinion of the public of episodes you watch. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

Also Check Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 04 Aug 2021

Q1: Who is a bigger heartthrob?

Answer 1: Kartik Aaryan

Q2: What’s the first thing people do when they wake up?

Answer 2: Check your Phone

Q3: Which cuisine is more preferred while dining out?

Answer 3: Chinese

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 03 Aug 2021

Q1: What is more romantic to witness with your partner?

Answer 1: Sunset

Q2: Which dessert is more preferred?

Answer 2: Chocolate

Q3: Who is India’s favorite comedian?

Answer 3: Kapil Sharma

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 02 Aug 2021

Q1: Which Punjabi singer is more soulful

Answer 1: Guru Randhawa

Q2: Which is the better way of showing affection?

Answer 2: Hug

Q3: Which is your favorite cartoon show?

Answer 3: Tom & Jerry

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 01 Aug 2021

Q1: Which couple look more cute?

Answer 1: Virat – Anushka

Q2: which of these permanent accessory do Indians prefer?

Answer 2: Tattoo

Q3: Which of these reality show is more entertaining?

Answer 3: Kaun Banega Crorepati

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 31 July 2021

Q1: Which of these star kid’s debut India is waiting for?

Answer 1: Aryan Khan

Q2: Which of these is more important for the development of our country?

Answer 2: Education

Q3: How do Indians like to see their partner?

Answer 3: Without Makeup

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 30 July 2021

Q1: What does India prefer to do while attending a wedding?

Answer 1: Hit the dance floor

Q2: What is the first thing people notice when they meet someone for the first time?

Answer 2: Smile

Q3: Whose workout picture is better?

Answer 3: Jacqueline Fernandez

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 29 July 2021

Question 1:Which of these destinations is more popular?

Answer 1:  Paris

Question 2:Should only men pay on a date?

Answer 2: No

Question 3:Which dish is more popular?

Answer 3:  Paratha

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 28 July 2021

Q1: Who is a better cook?

Answer: (B) Women

Q2: Who is a better cook?

Answer: (B) No 

Q3: Which SRK film us more popular?

Answer: (B) Kuch Kuch Hota Hai

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 27 July 2021

Q1: Which is the ultimate Bollywood love song?

Answer: Tum Hi Ho

Q2: What is India’s favorite fast food?

Answer: Pizza

Q3:  Which days is more important for Indians?

Answer: Mothers Day

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 26 July 2021

Q1: What do Indians prefer for weight loss?

Answer: (B)  YOGA

Q2: Where would you take your partner on the first date?

Answer: (A)   MOVIES

Q3: Which of these sports do Indians find more adventurous?

Answer: (B) SKY DIVING

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 25 July 2021

Q1: What kind of social services do Indians want to do?

Answer:  Feed People

Q2: Which of these Bollywood movies should be recreated?

Answer:  Mera Nam Joker

Q3: What kind of jeans is more preferred?

Answer:  Skinny Jeans

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 24 July 2021

Q1: Where do Indians spend most of their money?

Answer 1: Food

Q2: What does India prefer to drink?

Answer 2: Tea

Q3: Most of Indians are?

Answer 3: Punctual

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 23 July 2021

Q1:  Which of these household chores is more important?

Answer 1: (A)  Cooking

Q2: Which cafe is more preferred in India?

Answer 2: (A) Caffe Coffee

Q3: Which movie is enjoyed the most?

Answer 3: (A) Hera Pheri

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 22 July 2021

Q1: Which is Indias favorite dessert?

Answer 1: Gulab Jamun

Q2:What is better for taking notes?

Answer 2: Phone

Q3: Which indoor game is preferred?

Answer 3: Ludo

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 21 July 2021

Q1: Who spends more time on phone?

Answer 1: Children

Q2:Which Bollywood actor looks better with Sara Ali Khan?

Answer 2: Karthik Aryan

Q3: Which of these is preferred for ringtones?

Answer 3: Hindi Songs

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 20 July 2021

Q1: Which medium is better for news?

Answer 1: newspaper

Q2: Which one is preferred the most?

Answer 2: Pani puri

Q3: Which is India’s favorite movie?

Answer 3: Zindagi Na Milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 19 July 2021

Q1: What time of the day do Indians prefer to work?

Answer 1: Early Morning

Q2: What type of dating do Indians prefer?

Answer 2: Traditional Dating

Q3: Who has a better physique

Answer 3: Hrithik Roshan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 18 July 2021

Q1: Which life is affected during lockdown?

Answer 1: PROFESSIONAL LIFE

Q2: Which feature is more important in mobile phone?

Answer 2: LONG BATTERY LIFE

Q3: What does India Prefer?

Answer 3: LONG HAIR

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 17 July 2021

Q1: Which of these movies Inspires Indians to go for a trip?

Answer 1: Zindagi Na Melegi Dobara

Q2: What attire does Indian women generally wear for festivities?

Answer 2: Saree

Q3: Which cricketers swag does India like more?

Answer 3: M.S Dhoni’s Helicopter Shot

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers: 16 July 2021

Q1: Which of these would you not leave home without?

Answer 1: Phone

Q2: How does India Prefer communication?

Answer 2: Audio Call

Q3: How does Indians experiment with their look?

Answer 3: Haircut

Flipkart Kya Bolti Public Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Kya Bolti Public” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Kya Bolti Public Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Rules

  • You must be 18 years or above. For 16 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app.
  • The Flipkart Kya Bolti Public timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *