Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers today for 17 April 2021 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart FYI For Your Information Answers, you can Win Vouchers, Gems and More. The Flipkart FYI For Your Information Quiz is generally based on the opinion of the public of episodes you watch. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

You will receive the winning prizes before 31st May 2021.

Also Check Flipkart Daily Trivia QuizCheck Today’s Amazon Deals

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 17 April 2021

Q1: Which company has announced the creation of the world’s largest electric scooter factory in Tamil Nadu?

Answer 1: ola

Q2: Which actor played the lead role of Tulsi Virani in the TV serial Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?

Answer 2: smriti irani

Q3:  Which of these players made his debut in all the 3 formats of Test ODI and T20 on the Australia tour in 202o?

Answer 3: T Natrajan

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 16 April 2021

Q1: 1.Which cold drink brand has the tagline ‘bujhaaye pyaas baaki sab bakwaas!’?

Answer 1: SPRITE

Q2: 2.Which couple did Union Bank feature on the Rs 100 note in an advertisement for joint accounts?

Answer 2: MAHATMA GANDHI AND KASTRUBA

Q3: 3.Which animal is shown on the packet of Boroline antiseptic cream?

Answer 3: ELEPHANT

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 15 April 2021

Q1: Who replaced Narendra Modi as the Chief Minister of Gujarat in 2014 when he became the PM of India?

Answer 1: ANANDIBEN PATEL

Q2: What is the colour of the cricket ball which is used for a Day/Night Test match?

Answer 2: PINK

Q3: Which online shopping platform was founded by Sachin Bansal and Binny Bansal?

Answer 3: FLIPKART

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 14 April 2021

Question 1: What is the name of the Indian restaurant that Priyanka Chopra has just launched in New York?

Answer 1: SONA

Question 2:Which FM radio channel has the tagline ‘Bajaate Raho!’?

Answer 2: RED FM

Question 3:Which auto company is the owner of the Royal Enfield brand in India?

Answer 3: EICHER

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 13 April 2021

Question1: Which Dutch – British show was the original of the famous Bigg Boss in India ?

Answer 1: BIG BROTHER

Question 2: Who was the first woman to submit the Union Budget of India to Parliament ? Indira Gandhi

Answer 2: INDIRA GANDHI

Question 3: Which Indian city has shown its intent to host the 2048 Summer Olympic Games ?

Answer 3: NEW DELHI

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 12 April 2021

Q1: Which of the fællowing tech giants has Indian – born Satya Nadella as its CEO ?

Answer 1: MICROSOFT

Q2: On which sports is the upcoming Farhan Akhtar starrer Toofan based ?

Answer 2: BOXING

Q3: Which TV anchor interviewed Meghan Markle and Prince Harry recently in a much – publicized

Answer 3: OPRAH WINFREY

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 11 April 2021

Q 1) Which of these people did Aamir Khan portray on screen in the hit film Dangal?

Answer : Mahavir Singh Phogat

Q 2) Which company sold its paints using the tagline Jab Ghar Ki Raunak Badhaani Ho…?

Answer : Nerolac

Q 3) Which of these people co-founded Apple Computers along with Steve Jobs?

Answer : Steve Wozniak

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 10 April 2021

Q1: Which Indian cricketer shares his nickname with the iconic villain Gabbar Singh from the film Sholay ?

Answer 1: SHIKHAR DHAWAN

Q2:  In the Order of Precedence in India if the highest ranked person is the President who is the second highest ranked plerson ?

Answer 2: VICE PRESIDENT

Q3: Totapuri – Kesar – Himsagar and Neelam are well known varieties of which edible item ?

Answer 3: MANGO

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 09 April 2021

Q1: Who is playing the title role of India’s ace badminton player Saina Nehwal in the upcoming film Saina?

Answer 1: parineeti chopra

Q2: Usian Bolt holds the record for the fastest 100 meters in how many seconds did he complete the race?

Answer 2:  9.58

Q3:  Which country is going to play the first ever World Test Championship finals against India?

Answer 3:  new zeland

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 08 April 2021

Q1: Which of these popstars is of Indian origin?

Answer 1: nicki minaj

Q2: In 2014, who became the first Indian female gymnast to win a medal in the history of Common Wealth Games?

Answer 2: DEEPA KARMAKAR

Q3: In which city in Central India would you find the ‘zero-marker stone’ that marks the geopolitical centre of India?

Answer 3: NAGPUR

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 07 April 2021

Q1: Who was the first host of the singing reality show Sa Re Ga Ma Pa ?

Answer 1: SONU NIGAM

Q2: Which company’s first ever SUV is named Cullinan ?

Answer 2: ROLLS ROYLCE

Q3: Which of these companies has developed a single shot vaccine for Covid ?

Answer 3: JONHSON & JONHSON

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 06 April 2021

Q1: Which actress played the role of Karan and Arjun’s mother in the 1995 film Karan Arjun ?

Answer 1: RAKHEE

Q2: Which country’s satellite was carried into space by the Indian PSLV – C51 rocket in February 2021 ?

Answer 2: BRAZIL

Q3: Which town in Uttar Pradesh actually famous for its carpets was brought into the limelight by a web series ?

Answer 3: MIRZAPUR

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 05 April 2021

Q1: Before New Delhi was declared to be the capital of India in 1911 which city served this purpose?

Answer 1: Calcutta

Q2: Who was the most expensive player at the 2021 IPL auctions?

 Answer 2: Chris morris

Q3: Which of these states has a capital that begins and ends with the same letter of the alphabet?

Answer 3: Chhattisgarh

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 04 April 2021

Q1: Which of these car companies has a chain of sales outlets called Nexa ?

Answer 1: MARUTI SUZUKI

Q2: In which sport has India won the most medals at the Olympic Games ?

Answer 2: HOCKEY

Q3:  What food item made by his Tuntun Mausi is the secret of Chhota Bheem’s strength ?

Answer 3: LADDU

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 03 April 2021

Q1: Which fast food company would you associate with advertising tagline ‘ Finger Lickin ‘ Good ‘ ?

Answer 1: KFC

Q2: A S Dileep Kumar was the name of which legendary music composer ?

Answer 2 A R RAHMAN

Q3: For whom is the National Rural Employment Guarantee Act of 2005 named ?

Answer 3: MAHATMA GANDHI

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 02 April 2021

Q1: Which of these animals gives birth to live young and doesn’t lay eggs

Answer : koala

Q2: On a telephone keyboard what is found between the * and # button

Answer : 0

Q3: In December 2019 which airline became the first in india to have a fleet of over 250 aircraft

 Answer : INDIGO

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 01 April 2021

Q1: Which team bought Arjun Tendulkar at the IPL 2021 player auctions ?

Answer : MUMBAI INDIANS

Q2: What is the profession of the father of Manya Singh who was recently chosen as Miss India up ?

 Answer : AUTO RIKSHAW DRIVER

Q3: which of these films did Shah Rukh Khan not play a double role ?

 Answer : CHENNAI EXPRESS

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 31 Mar 2021

Q1: What kind of animal is Bombay Duck ?

Answer : FISH

Q2: What was the name of the first bungalow that Amitabh Bachchan bought in Mumbai ?

Answer : PRATIKSHA

Q3: Which business group owns the Taj Hotels chain ?

Answer : TATA

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 30 Mar 2021

Q1: Who was the first person to win the top prize of Rs 1 crore on Kaun Banega Crorepati ?

Answer 1: Harshvardhan NAWATHE

Q2: Which is the only one of the Ancient Wonders of the World that still exists ?

Answer 2: GREAT PYRAMEDIC OF GIZA

Q3: Which leader’s birthday is remembered on National Youth Day on 12 January every year ?

Answer 3: SWAMI VIVEKANAND

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 29 Mar 2021

Q1: Which of the following automobile companies also produces musical instruments ?

Answer 1: YAMAHA

Q2: Of which Indian state is Imphal the capital ?

Answer 2: MANIPUR

Q3:  Who gave his voice to the caller tune highlighting the precautions to take during the Covid – 19 pandemic ?

Answer 3: AMITABH BACHCHAN

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 28 Mar 2021

Q1: Which of these sportspersons won a silver medal at the Olympic Games in 2016 ?

Answer : PV SINDHU

Q2: Which of these is a state animal of Rajasthan ?

Answer : CHINKARA

Q3: If the 25th Anniversary is called the Sliver Jubilee what is 75th anniversary called ?

Answer : PLATINIUM JUBILEE

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 27 Mar 2021

Q1: Which of the following cricketers shares his nickname with a cartoon rabbit in the Champak comic series ?

Answer 1: VIRAT KOHLI

Q2: Which important incident in the Indian struggle for independence took place on 13 April 1919 ?

Answer 2: JALLIANWALA BAGH MASSACRE 

Q3: What was the highest value currency note ever issued in India ?

Answer 3: 10000

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 26 Mar 2021

Q1: Which of the following films has been inspired by the lives of sisters Geeta and Babita Phogat ?

Answer 1: DANGAL

Q2:  How many digits are found in a cheque number ?

Answer 2: 6 (SIX)

Q3: Which city is going to host the 2021 Olympic Games postponed by a year from 2020 ?

Answer 3: TOKYO

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 25 Mar 2021

Q1: Who was the first woman to be awarded the prestigious Dadasaheb Phalke Award for cinema ?

Answer 1: DEVIKA RANI

Q2: Which company launched cellular telephone in India in 1995 ?

Answer 2: MODI TELSTRA

Q3: Kuttanad is the lowest place in India . In which state is it located ? Karnataka Check

Answer 3: KERALA

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 24 Mar 2021

Q1: In which state would you find the monument that is shown on the new Rs 50 note ?

Answer 1: KARNATAKA

Q2: Which team is the current champions of the Indian Pro Kabaddi League ?

Answer 2:BENGAL WARRIORS

Q3: Which of these organizations claims that it is ‘ Zindagi Ke Saath Bhi – Zindagi Ke Baad Bhi ‘ ?

Answer 3: LIC (OPTION 4)

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 23 Mar 2021

Q1: Which sportsperson was known as the Flying Sikh ?

Answer 1: MILKHA SINGH

Q2: Which of these is the main ingredient in the Japanese dish Sushi ?

Answer 2: RICE

Q3: Who was the first film personality to be honoured with the Bharat Ratna ?

Answer 3: M.G. RAMCHANDRAN

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 22 Mar 2021

Q1: Which of these products was the earliest to be launched by Apple ?

Answer 1: I MAC

Q2: Who was the first woman to be awarded the Bharat Ratna – India’s highest civilian award ?

Answer 2: INDIRA GANDHI

Q3: Which of these metals is liquid at room temperature ?

Answer 3: MERCURY

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 21 Mar 2021

Q1: Which brand of car did Shahrukh Khan promote as the Sunshine Car in advertisements ?

Answer 1: HYUNDAI

Q2: For which film did Amitabh Bachchan win his first Filmfare Award for Best Actor ?

Answer 2: AMAR AKBAR ANTHONY

Q3: Which Indian pioneer was responsible for the landmark Hotmail service ?

Answer 3: SABEER  BHATIA

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 20 Mar 2021

Q1: Which actor played the role of Major Kuldeep Singh Chandpuri in the film Border ?

Answer 1: SUNNY DEOL

Q2: Which team played against India in the first day – night test match played in India ?

Answer 2: BANGLADESH

Q3: Which company was originally named Cadabra ?

Answer 3: AMAZON

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers: 19 Mar 2021

Q1:Which multinational food giant gives us Maggi noodles?

Answer 1: NESTLE

Q2:Currently who is the richest man in the world?

Answer 2: JEFF BEZOS

Q3:Which city is home to the largest cricket stadium in the world?

Answer 3: AHMEDABAD

Flipkart FYI For Your Information Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date – 16 Jan 2021 to 16 March 2021

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “FYI For Your Information” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart FYI For Your Information Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Flipkart FYI For Your Information Quiz Rules

  • You must be 18 years or above. For 13 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app.
  • The quiz will run everyday till 16 March 2021.
  • The Flipkart FYI For Your Information timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *