Flipkart Fake or Not Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Quiz Answers today for 30 Aug 2021 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Fake or Not Answers, you can Win Vouchers, Gems and More. The Flipkart Fake or Not Quiz is generally based on the episodes you watch. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

Also Check Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Crime Stories Quiz Answers

Table of Contents

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 30 Aug 2021

Q1: Mahabharath has launched an initiative called jail tourism

Answer 1: () Not Fake

Q2: Kpop and K Dharma are native to South Korea

Answer 2: () Not Fake

Q3: Tokyo Olympics medals are usually made from recycled mobile phones?

Answer 3: () Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 28 Aug 2021

Q1: Made its debut at the 2020 Tokyo Olympics.

Answer 1:  Not Fake

Q2: Fahrenheit is used to measuring temperature.

Answer 2:  Not Fake

Q3: Sridevi and Sara Ali Khan share the same birthday.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 27 Aug 2021

Q1: Bhaichung Bhutia is the head coach of Indian national football team.

Answer 1:  Fake

Q2: Qutub Minar was built before Red Fort.

Answer 2:  Not Fake

Q3: A group of owls is called a parliament.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 26 Aug 2021

Q1: Increased level of dust causes humidity in the Air.

Answer 1: () Fake

Q2: Beriberi is a deficiency of Vitamin B1, gets its name from a Sinhalese word for ‘Weakness’

Answer 2: () Not Fake

Q3: The word ‘Teras’ in Dhanteras means Utensils.

Answer 3: () Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 25 Aug 2021

Q1: The pupil contract when a person is hungry

Answer 1: Fake

Q2: ‘Aam Aadmi ka Adhikar’ is a phrase associated with ration card

Answer 2: Fake

Q3: Ayurveda is not among the four Vedas

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 14 Aug 2021

Q1: Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams?

Answer 1: Fake

Q2: Male seahorses give birth?

Answer 2: Not Fake

Q3: Human blood turns blue when it is out of oxygen?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 12 Aug 2021

Q1: Only the female mosquitoes bite.

Answer:  Not Fake

Q2: Lightning never strikes the same place twice.

Answer: Fake

Q3: Japanese cherry blossom trees don’t produce fruit.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 11 Aug 2021

Q1: Jacqueline Fernadez was born in Bahrain?

Answer: Not Fake

Q2: Water is the most common element on earth?

Answer: Fake

Q3: Hippopotamus create their own sunscreen?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 10 Aug 2021

Q1: You can’t burp in space

Answer 1:  Not Fake

Q2: Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for the Olympics.

Answer 2:  Not Fake

Q3: Tea has more caffeine than coffee.

Answer 3:  Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 09 Aug 2021

Q1: Thee most spoken language in Lakshadweep is Malayalam

Answer: Not Fake

Q2: The knight is the only piece in chess that moves diagonally?

Answer: Fake

Q3: 3 idiots movie was inspired by Chetan bhagat’s novel 3 mistakes of my life?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 08 Aug 2021

Q1: Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO world heritage list

Answer: Not Fake

Q2: During pregnancy, morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Q3: Cats see the world in black and white.

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 07 Aug 2021

Q1: Usain Bolt has won 8 gold medals in Olympics

Answer 1: Not Fake

Q2: Fish don’t blink.

Answer 2:Not Fake

Q3: A heptagon has eight sides

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 06 Aug 2021

Q1: Bharatnatyam is the oldest form of dance in India?

Answer: Fake

Q2: Atif Aslam is also an actor?

Answer: Not Fake

Q3:BEER is older than wine?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 05 Aug 2021

Q1: Flaxseed is banned in France.

Answer: Not Fake

Q2: ‘Straight From The Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh.

Answer: Fake

Q3: Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 04 Aug 2021

Q1: Butterflies can taste food with their feet.

Answer 1: Not Fake

Q2: The brand Apple is older than ’SAMSUNG’.

Answer 2: Fake

Q3: Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespeare adaptations.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 03 Aug 2021

Q1: Pineapples usually take a year to grow

Answer 1: Fake

Q2:  Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladin

Answer 2: Fake

Q3: Sirisa bandla is the third woman of Indian origin to go into space

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 02 Aug 2021

Q1: Coconut is a nut

Answer 1: Fake

Q2: The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman

Answer 2: Not Fake

Q3: Polar Bears greet each other by touching noses

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 01 Aug 2021

Q1: The Film TOOFAN is about wrestling?

Answer 1: Fake

Q2: Himalayas are the youngest mountain range in India?

Answer 2: Not Fake

Q3: Kolkata’s Howrah Bridge is named after Mother Teresa?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 31 July 2021

Q1: The stickers on fruits are edible?

Answer 1: Not Fake

Q2: Taapse panu made her hindi film debut in the film chashme badoor?

Answer 2: Not Fake

Q3: Email existed before the world wide web?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 30 July 2021

Q1: Horses can sleep standing up?

Answer 1: Not Fake

Q2: Novak Djokovic has won Wimbledon six times in a row?

Answer 2: Fake

Q3: Amazon is world’s largest rainforest?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 29 July 2021

Question 1:Broccoli has more Vitamin C than Orange?

Answer 1: Not Fake

Question 2: Italy won the men’s European championship for the second time?

Answer 2:  Not Fake

Question 3: Cocoa beans were once used as currencies?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 28 July 2021

Q1: Tigers are the largest of all wild eats?

Answer:  Not Fake

Q2: Black pepper was earlier used to pay rent and taxes?

Answer:  Not Fake

Q3: First case of zika virus was found in Maharastra?

Answer:  Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 27 July 2021

Q1: The chipko movement in india was aimed at protecting rivers from getting dammed?

Answer:  Fake

Q2: Jaquline fernadis is a former miss world?

Answer: Fake

Q3: The 2020 nobel prize in physiology or medicinewas awarded for the discovery of the covid 19 vaccine?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 26 July 2021

Q1: The sun is ten times bigger than the earth?

Answer: Fake

Q2: INDIA WON THE KARGIL war when Manmohan singh was the prime minister?

Answer: Fake

Q3: In India, Swacch Bharat Abhiyan was launched on Pandit Jawaharlal Nehru’s birth anniversary?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 25 July 2021

Q1: Rajapalayam are dog breeds native to India?

Answer: Not Fake

Q2: Grass was among the first things that were used as tampoons?

Answer: Not Fake

Q3: Jyotiradhiya SCI India was elected as Indian Health Minister in July 2021?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 24 July 2021

Q1: Raspberries are berris?

Answer 1: Fake

Q2: It takes approximately 50 hours or more for fdod to digest in human body?

Answer 2: Not Fake

Q3: Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 23 July 2021

Q1: Grasshoppers have ears in their bellies?

Answer 1: Not Fake

Q2: Potato was the first food that grew on space?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels store water in their humps?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 22 July 2021

Q1: The computer mouse was earlier called the turtle?

Answer 1: Not Fake

Q2: Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand?

Answer 2: Fake

Q3: Trampolining is an Olympic sport?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 21 July 2021

Q1: Manikarnika: The Queen of Thansi was directed by Kangana Ranaut?

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans and Dinosaurs walked the earth at the same time?

Answer 2: Fake

Q3: Emoji is a Japanese word?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 20 July 2021

Q1: The word pistachio means happy?

Answer 1: Not Fake

Q2:The official currency of bhutan is taka?

Answer 2: Fake

Q3: Human tight bones are stronger than metal?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 19 July 2021

1: Giant pandas are native to China?

Answer 1: NOT  FAKE

Q2: 3 idiots was the first film in which amir khan r madhavan and sharman joshi starred together?

Answer 2: FAKE

Q3: The words sataymev jayte seen in the national anthem is taken from rigveda?

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 18 July 2021

Q1: Manu bhaker will be representing india at 2020 tokyo olympics in shoooting?

Answer 1: NOT  FAKE

Q2: Ranveer Sing and Deepika Padukone will be directed by Karan Johar in the upcoming film rocky and rani ki prem kahani?

Answer 2: FAKE

Q3: The team of a member of the rajya sabha is six years?

Answer 3: NOT  FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 17 July 2021

Q1: Flamingo birds are not pink when they are born?

Answer 1: Not Fake

Q2: The opening Ceremony of the UEFA Euro cup 2020 took place in London?

Answer 2: Fake

Q3: Pepper is also known as ‘black gold’?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 16 July 2021

Q1: A blue whale’s tongue alone weighs as much as an adult elephant?

Answer 1: Not Fake

Q2: The Ashes Test cricket series is played between England and South Africa?

Answer 2: Fake

Q3: WATERMELON IS ONE OF THE ONLY FOODS, WHICH IS BOTH FRUIT & A VEGETABLE?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 14 July 2021

Q1: Novak Djokovic won the 2021 french open?

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Mohinattam dance form originated in Odisha?

Answer 2: FAKE

Q3: Dilip Kumar played the role of king akbar in the film Mughal e Azam?

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 13 July 2021

Q1: Rabindra Nath Tagore was born in Shantiniketan – West Bengal?

Answer 1: FAKE

Q2: Parrots are better than ravens at mimicking human speech?

Answer 2: FAKE

Q3: The ancient University of taxila is located im present day Bihar?

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 12 July 2021

Q1: The official currency of Bhutan is Taka?

Answer 1: FAKE

Q2: People with Alektorophobia are afraid of beards?

Answer 2: FAKE

Q3: Swimming is the only Olympic sport where no competitor can cross the finish line?

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 11 July 2021

Q1: Nana Patekar has recently launched an online platform pravasi rojgar to help migrant workers to find jobs?

Answer 1: Fake

Q2: Insulin is produced and synthesized in the pancreas?

Answer 2: Not Fake

Q3: Meghan markels first name is rachel?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 10 July 2021

Q1:  The finals of the world test championship 2021 were played at the Lords cricket ground?

Answer 1: Fake

Q2: Sitars can be made from pumpkin?

Answer 2: Not Fake

Q3: Pigeons can recognise human face?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 09 July 2021

Q1: The Word ‘Muscle’ originates from a Hindi word?

Answer 1: Fake

Q2: Aamir Khan is also a state level Tennis player?

Answer 2: Not Fake

Q3: The NASA Mars Mission 2020 created oxygen on Mars?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 08 July 2021

Q1: Match sticks were invented before lighter?

Answer 1: Fake

Q2: The earliest form of contraceptives was made from crocodile dung?

Answer 2: Not Fake

Q3:Match sticks were invented before lighter?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 07 July 2021

Q1: Delhi is the most populated city in the world?

Answer 1: Fake

Q2: Majority of Earths air is made of oxygen?

Answer 2: Fake

Q3: Arvind kejriwal is an iit alumini?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 05 July 2021

Q1: Silverfish is a type of fish?

Answer 1: Fake

Q2: Katrina Kaif was born in London?

Answer 2: Fake

Q3: Plants can communicate through their roots?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 04 July 2021

Q1: Art used to be an olympic event?

Answer : Not Fake

Q2: Woodpeckers have no vocal cords?

Answer : Not Fake

Q3: Trees are older than sharks?

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 03 July 2021

Q1: Bhartiya janta party is the oldest political party in India?

Answer 1: Fake

Q2: The combined population of UP & MAHARASTRA is larger than that of US?

Answer 2: Not Fake

Q3: Novak Djokovic has won more of master titles than roger Federer?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 02 July 2021

Q1: Shark pregnancies can last upto 4 years?

Answer: Not Fake

Q2: Gorillas can catch human cold?

Answer: Not Fake

Q3: The film gully boy is an adaptation of novel titled calling sehmat?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 01 July 2021

Q1: Priyanka Chopra Jonas has released a hair care brand.

Answer 1: Not Fake

Q2: Thiruvalluvar whose statue stands off the coast

Answer 2: Fake

Q3: Milkha Singh’s wife Nirmal Saini

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 30 June 2021

Q1: Lungs are the heaviest internal organ in the human body

Answer 1: Fake

Q2: ranveer singh worked worked as a copywriter before making his debut in bollywood

Answer 2: Not Fake

Q3: virender sehwag has captained two different IPL teams

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 29 June 2021

Q1: Ganges flows through India and Nepal?

Answer 1: Fake

Q2: Elephants can swim up to 32 kms a day?

Answer 2: Not Fake

Q3: Saharanpur is the only district in India that shares its boundary with four states?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 28 June 2021

Q1: Kalpana Chawla went to space in an Apollo space shuttle the first time?

Answer 1: Fake

Q2: A snake uses its tongue to smell?

Answer 2: Not Fake

Q3: Uddhav Thackeray is the first person from Thackeray family to become the Chief Minister of Maharashtra?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 27 June 2021

Q1: Chips packets are filled with nitrogen gas to keep the chips crisp?

Answer: Not Fake

Q2: Doga is yoga performed by dogs?

Answer: Fake

Q3: The suns mass takes up over 99percent of solar system?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 26 June 2021

Q1: Andy jassy will take over as the ceo of google from July?

Answer: Fake

Q2: Rama and krishna are two species of tulsi plant?

Answer: Not Fake

Q3: The current chief ministers of punjab and harayana share the same surname?

Answer: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 25 June 2021

Q1:Beriberi is a disorder caused by deficiency of vitamin b1?

Answer 1: Not Fake

Q2: Sonakshi sinha and shraddha kapoor both made their bollywood debut in the same year?

Answer 2: Not Fake

Q3: Six apollo missions have landed on the moon?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 24 June 2021

Q1:Astronauts wear diapers in space?

Answer 1: Not Fake

Q2:Saina Nehwal is the first Indian woman to achieve the no.1 ranking in World Badminton?

Answer 2: Not Fake

Q3: The wettest places on India Mawsynram and Cherrapunji are located in Assam?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 23 June 2021

Q1: Nimbus is a type of cloud?

Answer 1: Not Fake

Q2: Uneven bars and vaults are two types of events in womens Gymnastics?

Answer 2: Not Fake

Q3: Harbajans nickname Bhajji was given to him by Yuvaraj Singh?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 22 June 2021

Q1: 6 of Rajkumar Rao’s films have a name of places in their titles?

Answer 1: Not Fake

Q2: The youngest member of Parliament was 25 years old when elected?

Answer 2: Not Fake

Q3: Liquified Petroleum Gas (LPG) is mainly mixture of Ethane and Methane?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 21 June 2021

Q1: Virat Kohli s jersey number is the sum total of Sachin Tendulkar and ms dhonis jersey number?

Answer 1: Fake

Q2: Leeches have 32 brains?

Answer 2: Not Fake

Q3: Samsung started in south korea?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 20 June 2021

Q1: Shrimp and prawns are the same animals?

Answer 1: Fake

Q2: The 2022 women’s world cup will be held in new Zealand?

Answer 2: Not Fake

Q3: In india there are three state capitals that begin with the letter P?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 19 June 2021

Q1: Gul makai is benazir bhuttos autobiography?

Answer 1: Fake

Q2: Pistachios are actually fruits?

Answer 2: Not Fake

Q3: Puducherry was formed from former Portuguese colonies?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 18 June 2021

Q1: The widal test is used in cricket?

Answer 1: Fake

Q2: Playing cards originated in India?

Answer 2: Fake

Q3:Coolie no 1 is the first bollywood film to go plastic free?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 17 June 2021

Q1: The first woman to win a dadasaheb phalke award was nargis?

Answer 1: Fake

Q2: Traditionally, masur daal is used in the preparation of dal makhani?

Answer 2: Fake

Q3:Rohit sharma is the only Cricketer who won rajiv ghandi khel ratna award?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 16 June 2021

Q1: No indian has ever won the nobel prize?

Answer 1: Fake

Q2: The sundarban rhinoceros will be reintroducred in india in nov 21?

Answer 2: Fake

Q3: Mangalayam was launched the same year that sachin retired from international cricket?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 15 June 2021

Q1: Me-dam-me-phi is a festival of Nagaland?

Answer 1: Fake

Q2: Wrestler the great Khali’s real name is Pankaj Singh?

Answer 2: Fake

Q3: If you mix all seven colors of the rainbow white color is formed?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 14 June 2021

Q1: Maharashtra has the highest number of children engaged in child labour?

Answer 1: Fake

Q2: Shilpa Shetty and Anushka Shetty are first cousins?

Answer 2: Fake

Q3: Stargazing the players in my life is a book written by Ravi Shastri?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 13 June 2021

Q1: Java is a type of Coffee?

Answer 1: Not fake

Q2: An elephant’s trunk has 2 bones?

Answer 2: fake

Q3: Lockjaw is a symptom of Plague?

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 12 June 2021

Q1: Chaitra is the first month of the Indian national calendar?

Answer 1: Not fake

Q2: In the film black amitabh bacchan suffers from dyslexia?

Answer 2: Fake

Q3: Asia is the hottest continent?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 11 June 2021

Q1: A female swan is called a pen?

Answer 1: Not fake

Q2: Japanese player Naomi Osaka won the 2021 us open?

Answer 2: Fake

Q3: Cinnamon is obtained from the flower of a plant?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 10 June 2021

Q1: Red blood cells are producred in heart ?

Answer 1: fake

Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?

Answer 2: fake

Q3: Google was the first internet search engine?

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 09 June 2021

Q1: Chestnut and button are varieties of mushrooms?

Answer 1: Not fake

Q2: Oil can float in water?

Answer 2: Not fake

Q3: Disha Patani made her hindi film debut with msdhoni the untold story?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 08 June 2021

Q1: The name of two capital cities in India ends with the word Nagar?

Answer 1: Fake

Q2: The headquarters serum institue of India is located in Delhi?

Answer 2: Fake

Q3: Parineeti Chopra played the role of Sania mirza in her biopic?

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 07 June 2021

Q1: Satyajit Ray was the second person in the world from the film fraternity to receive an honorary doctorate from Oxford University?

Answer 1: Not fake

Q2: Udupi is a type of cuisine native to Kerala?

Answer 2: fake

Q3: China’s 2020 Mars Mission was named Hope?

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 06 June 2021

Q1: PV Sindhu was the first indian woman to win a medal in badminton at the Olympics?

Answer 1: fake

Q2: Personal protective equipment or ppe kits are recyclable?

Answer 2: Not fake

Q3: In England people drive on the left side of the road?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 05 June 2021

Q1:Air India was founded by pandit Jawaharlal Nehru?

Answer 1: fake

Q2:Similar to the planet earth the sun rises in the east and sets in the west on planet venus?

Answer 2: fake

Q3:Delhi high court is the oldest high court in India ?

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 04 June 2021

Q1:Iced tea was invented in china?

Answer 1: fake

Q2:Sundar pichai was born and raised in kerela?

Answer 2: fake

Q3:Kangaroo cannot fart?

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 03 June 2021

Q1: China’s sinopharm vaccine was given approval for emergency use from who is may 2021?

Answer 1: Not Fake

Q2: Shilpa Shetty made her hindi film debut against Akshay Kumar?

Answer 2: Fake

Q3:Human brain consists of 75% water?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 02 June 2021

Q1: Applying cow dung on your body cures Covid-19?

Answer 1: Fake 

Q2: India got its independence before world war 2 ended

Answer 2: Fake 

Q3: Mary Kom has won a medal for India at the Olympics?

Answer 3: Not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 01 June 2021

Q1: The census in India occurs after every 5 years.

Answer 1: Fake 

Q2:  Dogs are capable of smelling cancer.

Answer 2: Not fake

Q3:  In cricketing history the highest number of runs scored in an over is 48.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 31 May 2021

Q1: Kiran Bedi has served as the Governor of Chandigarh?

Answer 1: Fake 

Q2: ‘Tour De France’ is the most famous bicycle race in the world?

Answer 2: Not Fake

Q3: Aamir Khan’s 2021 Film Lal Singh Chaddha is an adaptation of the American film Forrest Gump?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 30 May 2021

Q1: Mawa or khoya is made by adding lemon in the boiling milk?

Answer 1: Fake 

Q2: Mobile phones carry more bacteria than a toilet seat?

Answer 2: Not Fake

Q3: India has never invaded a single country throughout its history?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 29 May 2021

Q1:Smokers are more likely to develop severe diseases with COVID-19?

Answer 1: Not Fake

Q2:The Hippopotamus is the world’s largest land mammal killer?

Answer 2: Not Fake

Q3:Rahul Dravid was the coach of the women’s cricket world cup team in 2017?

Answer 3: Fake 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 28 May 2021

Q1: Indian currency notes are made of cotton.

Answer 1: Not Fake

Q2: The first cellular phone was produced in 1990.

Answer 2: Fake

Q3: Salman Khan has played a character named Radhe in 4 films.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 27 May 2021

Q1: The Brahmaputra River is known as Tsangpo in China

Answer 1: Not Fake

Q2: Major Dhyan Chand captained the Indian hockey team that won its first gold in Olympics.

Answer 2: Fake

Q3: Eating a ‘Deem Roll’ in Kolkata means eating an egg roll.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 26 May 2021

Q1: Mozzarella Cheese is traditionally made from goat milk.

Answer 1: Fake

Q2: Cold water freezes faster than hot water.

Answer 2: Fake

Q3: Eight of the ten tallest statues in the world are that of Buddha.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 25 May 2021

Q1: Karen johar stopped naming his films with the letter k after his film kaal failed?

Answer 1: Fake

Q2: cats cannot taste anything that is sweet?

Answer 2: Not Fake

Q3: Pain puri is also known as pakodi?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 24 May 2021

Q1: Peanuts are one of the ingredients in Dynamite.

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans grow new skin every week.

Answer 2: Fake

Q3: A Pheran is a traditional outfit worn by Kashmiris

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 23 May 2021

Q1:  2021 marks fifty years to the first time man stepped foot on the moon.

Answer 1: Fake

Q2: Chicken Tikka Masala was invented in Scotland.

Answer 2: Not Fake

Q3: Maldives is an island nation located in the Atlantic ocean.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 22 May 2021

Q1: The letter B in the acronym in BMW stands for Britain

Answer 1: Fake

Q2: The term ‘Do Pyaaza’ in the dish ‘Bhindi Do Pyaaza’ refers to onions cooked in two different ways.

Answer 2: fake

Q3: The 2022 Commonwealth Games will be held in England.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 21 May 2021

Question 1:- The Zodiac Sign Aquarius is represented by a fish.

Answer 1:- Fake

Question 2:- he 2019 Kumbh Mela was held in Nashik.

Answer 2:- Fake

Question 3:- Glass Balls can bounce higher than rubber balls.

Answer 3:- Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 20 May 2021

Q1: What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

Answer 1: 70%

Q2: What % of people are happier when a son is born in the house?

Answer 2: 80%

Q3: What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

Answer 3: 80%

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 19 May 2021

Q1: The hiv virus originated from pigs and then spread to humans?

Answer 1: Fake

Q2: The oldest muesum in india is located in delhi?

Answer 2: Fake

Q3: Jeans got its name from aa city in italy?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 18 May 2021

Q1: Thekua is a popular sweet dish native to Bihar

Answer 1: Not Fake

Q2: 5G was first launched in India by Reliance Jio

Answer 2: Fake

Q3: Lezim and Gondhal are all traditional folk dances from Assam.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 17 May 2021

Q1: The first photo to be shared on Instagram was a dog.

Answer 1: Not Fake

Q2: Padma Awards are awarded only to the citizens of India

Answer 2: Fake

Q3: Bees can sniff bombs.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 16 May 2021

Q1: Candy floss was invented by a Dentist.

Answer 1: Not Fake

Q2: Rhinos use their urine to communicate with others.

Answer 2: Not Fake

Q3: Tezaab was Madhuri Dixit’s first film.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 15 May 2021

Q1: Harmanpreet Kaur is the first Indian woman cricketer to score 10000 international runs.

Answer 1: fake

Q2: Gorillas beat their chests when they are hungry.

Answer 2: fake

Q3: Infants have taste buds on their tonsils.

Answer 3: not fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 14 May 2021

Q1: Adolf Hitler was nominated for Nobel peace prize

Answer 1: Not Fake

Q2: the 2016 rio olympics were the first Olympics in which all participating countries sent women athlete

Answer 2: Fake

Q3: the phobia of eggs is called ovophobia

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 13 May 2021

Q1: Vikram Seth is the author of the famous novel ‘The White Tiger’.

Answer 1: fake

Q2: Liquid and solid oxygen are colourless.

Answer 2: fake

Q3: Dolphins sleep with one eye open.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 12 May 2021

Q1: Can the COVID-19 vaccine cause infertility in women

Answer 1: fake

Q2: Women should not get vaccinated before or after five days of menstruation

Answer 2: fake

Q3: People who have been infected by COVID-19 do not need to take the vaccine

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 11 May 2021

Q1: National Technology Day was introduced by Narendra Modi.

Answer 1: Fake

Q2: The average adult body can produce 7 bars of soaps with the amount of fat stored in us.

Answer 2: Not Fake

Q3: Ishant Sharma is the first Indian cricketer who took hat-trick in test matches.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 10 May 2021

Q1: World athletics day is celebrated on Milkha Singh’s birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.

Answer 1: fake

Q2: Rabindranath Tagore was announced as the first Non-European literature laureate.

Answer 2: not fake

Q3: Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular Khans of Bollywood

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Quiz Answers: 09 May 2021

Q1: Davis Cup is the name of a professional football tournament.

Answer 1: FAKE

Q2: The title of the movie ‘Mother India’ was inspired by a book written by Ruskin Bond.

Answer 2: FAKE

Q3: The length of the arm span is about equal to our height.

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 08 May 2021

Question 1: THALASSEMIA IS A BLOOD DISORDER

Answer 1: NOT FAKE

Question 2: Mika Singh rejected arjuna award

Answer 2: NOT FAKE

Question 3: world red cross day is celebrated as a tributed to peoples who sacifice their lives along humatarian work

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 07 May 2021

Q1: Consumption of excessive amounts of sugar can increase blood pressure.

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Kabaddi has originated in India 4000 years ago.

Answer 2: NOT FAKE

Q3: There are 100000 islands in Lakshadweep.

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 05 May 2021

Q1: The lungs are the only organ that can float on water

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Saif ali Khan and Kereena Kapoor were seen first time on screen together

Answer 2: FAKE

Q3:  Mahatma Gandhi was nominated 5 time for Nobel

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 04 May 2021

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL

Answer 1: FAKE

Q2:  Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer 2: NOT FAKE

Q3:  International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 03 May 2021

Q1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer 1: Fake

Q2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer 2:  Not Fake

Q3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 02 May 2021

Q1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Answer 1: FAKE 

Q2: Taj Mahal was built after Charminar.

Answer 2: FAKE 

Q3: Lizards do push up to communicate.

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 17 April 2021

Q1: Switzerland’s science day is dedicated to Dr. C.V Raman.

Answer 1: FAKE 

Q2: The first ever vaccine in the world was invented to cure polio.

Answer 2: FAKE 

Q3:  ‘Shoulder’ and ‘Toe’ are parts of a cricket bat.

Answer 3: NOT FAKE 

Flipkart Fake or Not Answers: 16 April 2021

Q1: A Golf ball has 336 dimples.

Answer 1: NOT FAKE 

Q2: A Human Being has 18 ribs.

Answer 2: FAKE 

Q3: Kirron Kher had suggested the title of the movie Dilwale Dulhania Le Jayengey.

Answer 3: NOT FAKE 

Flipkart Fake or Not Answers: 15 April 2021

Q1: . In India the minimum age for becoming a Chief Minister is 30.

Answer 1: FAKE

Q2:2. Tortoise is the slowest animal.

Answer 2: FAKE

Q3: 3. Neil Armstrong was the first human to orbit the earth.

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 14 April 2021

Question 1:Bengaluru is known as the Oxford of the East

Answer 1: FAKE

Question 2: Apart from the movie ‘Taal’ Shahid Kapoor was also seen as a background dancer in the movie ‘Dhoom’

Answer 2: FAKE

Question 3: Dr. B. R. Ambedkar was independent India’s first Law and Justice Minister

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 13 April 2021

Question 1: Baisakhi ‘ ‘ Gudi Padwa ‘ and ‘ Vishu ‘ are harvest festivals .

Answer 1: FAKE

Question 2: M.S Dhoni has invented the helicopter shot .

Answer 2: FAKE

Question 3: Shrimp’s heart is found on its head .

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 12 April 2021

Q1: India is the first country to discover water on the moon

Answer 1: NOT FAKE

Q2: . 2. Akshay Kumar is the only Indian actor who has worked with Jackie Chan .

Answer 2: FAKE

Q3: 3. India produces the maximum amount of bananas .

Answer 3: NOT FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 11 April 2021

Q 1) Shimla was the capital of Punjab before Himachal Pradesh.

Answer : Not Fake

Q 2) Indonesia has the highest number of tigers in the world.

Answer : Fake

Q 3) India took 19 years to win its first test match.

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 10 April 2021

Q1: On an average a Human takes 23000 breathes a day .

Answer 1: NOT FAKE

Q2:  In 2021 Sushant Singh Rajput received National Award for the best actor .

Answer 2: FAKE

Q3: A farmer from Bihar has started growing Hop Shoots which is the most expensive vegetable .

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 09 April 2021

Q1: There is cellphone reception at the peak of Mount Everest.

Answer 1: not fake

Q2:  The term ‘Swagger’ was invented by Baba Sehgal.

Answer 2: fake

Q3: The outermost layer of the Sun is called Corona.

Answer 3: not fake

Flipkart Fake or Not Answers: 08 April 2021

Q1: Along with helping in hearing our ears helps us in regulating body temperature as well .

Answer 1: FAKE

Q2: MC Mary Kom is the first Indian woman sport person to receive Padma Vibhushan .

Answer 2: NOT FAKE

Q3:  Human’s DNA and Orangutan’s DNA matches up to 98 % .

Answer 3: FAKE

Flipkart Fake or Not Answers: 07 April 2021

Q1: More than half of the bones in your body are found in your hands and feet .

Answer 1: not fake

Q2: The term zooking is defined as breaking up over video calls .

Answer 2: fake

Q3:  The line which divides India and China is known as Radcliffe Line .

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Answers: 06 April 2021

Q1: Milk is the primary ingredient of Khagina .

Answer 1: fake  

Q2: The entire glacier of Antarctica is made up of penguin urine

Answer 2: fake

Q3:The term ‘ Bluetooth ‘ is named after a Denmark King .

Answer 3: not fake

Flipkart Fake or Not Answers: 05 April 2021

Q1: Kangana Ranaut’s upcoming movie is based on Manipur’s Queen Didda

Answer 1: fake 

Q2: There is never a tie – breaker in a marathon race .

Answer 2: not fake

Q3: Michael Jackson had never performed in India .

Answer 3: fake

Flipkart Fake or Not Answers: 04 April 2021

Q1: Kareena’s grandfather had named her as Siddhima

Answer 1: Not Fake

Q2: ISRO had named India’s first mission to study the Sun as Surya

Answer 2: Fake

Q3: The term ‘ SPF ‘ stands for Sun Preventing Formula .

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 03 April 2021

Q1: The first city of India which Britishers had visited was Cochin .

Answer 1: Fake

Q2: Bananas grow upside down on trees .

Answer 2: Not Fake

Q3: Harbhajan Singh and Yuvraj Singh were born in the same city .

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 02 April 2021

Q1: Diarrhea is also known as Delhi Belly

Answer : Not Fake

Q2: Brazil won the first football world cup .

Answer : Fake

Q3: Priyanka has worked in 4 remakes of Amitabh Bachchan’s movies .

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 01 April 2021

Q1: Every year there is a mobile – throwing world championship .

Answer : Not Fake

Q2: The dance form – Mohiniyattam was originated in Andhra Pradesh ,

Answer : Fake

Q3:  Every day on an average humans lose about 50-100 strands of hair .

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 31 Mar 2021

Q1: All planets in solar system are named after Greek Gods and Goddess

Answer : Fake

Q2: Seahorse doesn’t have a stomach

Answer : Not Fake

Q3:Major Dhyan Chand was India’s first flag bearer at the Olympics

Answer : Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 30 Mar 2021

Q1: The word ‘ Coffee ‘ is derived from an Arabic word which means wine

Answer 1: Not Fake

Q2: There are 5 types of main blood groups

Answer 2: Fake

Q3: Presently there are 3 Jantar Mantar in India

Answer 3:  Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 29 Mar 2021

Q1: Good Friday is celebrated on last friday of April

Answer : Fake

Q2: Diljit’s surname is the name of the village where he was born

Answer : Not Fake

Q3: Along with tiger’s fur even the skin is striped

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 28 Mar 2021

Q1: India’s 75th Independence day has been named as Amrut Mahotsav

Answer : Not Fake

Q2: Organic food is more nutritious and pesticide free

Answer : Fake

Q3: Ravichandran Ashwin is the fastest indian bowler to reach 400 test wickets mark

Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 27 Mar 2021

Q1: Shraddha Kapoor is a distant niece of Lata Mangeshkar

Answer 1: Not Fake

Q2:Rava Idli was invented because of diet conscious people who wanted to quit rice

Answer 2: Fake

Q3: DNA is flame retardant

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 26 Mar 2021

Q1: Purity is the longest word that can be spelled using just one row of letters on a keyboard

Answer 1: Fake

Q2: In an unique style of Holi in Mathura – women beat up men with sticks

Answer 2: Not Fake

Q3: Insects ‘ blood is red in color

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 25 Mar 2021

Q1: The android logo is inspired by the washroom door signs

Answer 1: Not Fake

Q2: Cows can sleep while standing

Answer 2: Not Fake

Q3: 54 is the highest amount of runs that’s scored in a single over of a cricket match

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 24 Mar 2021

Q1: India Gate was constructed before Gateway of India

Answer 1: Fake

Q2: Among the 4 kings of the playing cards only king of hearts doesn’t have a mustache

Answer 2: Not Fake

Q3: Traditionally ‘ Kathakali ‘ was used to be performed by women

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 23 Mar 2021

Question 1:- Petha is made of white pumpkins

Answer 1:- Not Fake

Question 2:- Laxmii is the first movie of Tusshar Kapoor as a producer

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- Butterflies use their antennae to taste

Answer 3:- Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 22 Mar 2021

Question 1:- Kolkata is closer to Bangkok as compared to Mumbai

Answer 1:- Not Fake

Question 2:- Human body takes about 7 years to digest a chewing gum

Answer 2:- Fake

Question 3:- Bhagat Singh is also known as Shaheed-E-Azam

Answer 3:- Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 21 Mar 2021

Question 1:- Ananya Pandey has worked in a movie whose title is similar to one of Chunky Pandey’s movie

Answer 1:- Fake

Question 2:- The word ‘Kisaan’ has been named as Hindi word of the year 2020 by Oxford

Answer 2:- Fake

Question 3:- GPS is a U.S.A Government property

Answer 3:- Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 20 Mar 2021

Q1: During sunset on Mars the sun looks blue in colour?

Answer 1:Not Fake

Q2:Cardamon is world’s most expensive spice

Answer 2: Fake

Q3: Kho Kho is also known as Rathera

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 19 Mar 2021

Q1: The only part of human body where blood doesn’t get circulated is located in our eyes

Answer 1: Not Fake

Q2: Varun Dhawan has starred in four remakes of David Dhawan’s movies

Answer 2: Fake

Q3: Both Cucumber and Jellyfish are 95% water

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 18 Mar 2021

Q1: On William Shakespeare’s birthday ie on 21st march world poetry day is celebrated

Answer 1: Fake

Q2: 2 out of 4 Kumbh Melas are conducted on the banks of Ganga

Answer 2: Not Fake

Q3: The first – ever product to be sold on Flipkart was a Mobile Phone

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 17 Mar 2021

Q1: House sparrows can swim underwater

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans can sneeze when they are asleep

Answer 2: Fake

Q3: A Kabaddi is divided into 2 halves of 30 mins each

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Answers: 16 Mar 2021

Q1: Honey is sweeter than Sugar

Answer 1: Not Fake

Q2: Chandni Chowk was designed by Shah Jahan’s eldest daughter Jahanara

Answer 2: Not Fake

Q3: Yoga term ‘ Bhujangasana ‘ stands for the Cobra pose

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date Start – 14 Sep 2020

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Fake or Not” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Fake or Not Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Flipkart Fake or Not Quiz Rules

  • You must be 18 years or above. For 13 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app.
  • The quiz will run everyday.
  • The Flipkart Fake or Not timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *