Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers today for 30 Aug 2021 and Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Yesterday is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, you can Win Vouchers, Gems and More by giving correct answer of all Flipkart Cricket Edition Daily Trivia. The Flipkart Daily Trivia Quiz is generally based on general knowledge. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

Tags : flipkart daily trivia answers today, flipkart daily trivia, flipkart daily trivia quiz answers, daily trivia answers today, daily trivia flipkart answers today, flipkart quiz answers today, quiz answers flipkart, daily trivia flipkart, daily trivia today answer, flipkart daily trivia quiz answers today, flipkart trivia, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Yesterday

Table of Contents

Play More Quizzes

Also Check Amazon National Technology Day Quiz Answers : Win Apple Macbook

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers (Updated): Win Exciting Prizes

Flipkart Aage Kya Quiz Answers (Updated) Win Prizes

Amazon Mothers Day Quiz Answers : Win 25000 Pay Balance (Updated)

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers (Updated) Win Prizes

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today (Updated) Win Prizes

Amazon Quiz Answers Win Today (Updated)

Flipkart Quiz Answers (Updated)

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 30 Aug 2021

Q1: Which sport is also known as tenpins?

Answer 1: (C) BOWLING

Q2: Which of these nations was not in the original Imperial Cricket Conference?

Answer 2: (A) CANADA

Q3: The Centre Court at Wimbledon is also known by what postcode

Answer 3: (A) SW19

Q4: Which of these is not a golf obstacle?

Answer 4: (A) HURDLE

Q5: What colour is used as a warning in automobile racing?

Answer 5: (B) YELLOW

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 28 Aug 2021

Q1: In the film Good Newz, who plays the role of a fertility clinic owner?

Answer 1: (A) Adil Hussain

Q2:Which character has been played by Will Smith and Amitabh Bachchan in different films?

Answer 2: (A) Genie/ Genius

Q3: Which of these songs is inspired by “Kombdi Palai” from Marathi’s film Jatra?

Answer 3: (B) Chikni Chameli

Q4: Who is the most searched actress in Yahoo India’s most searched people of 2019?

Answer 4: (C) Sunny Leon

Q5: In 2003, which Indian cricketer starred in a CID episode called – “Howzzat”?

Answer 5: (B) Kapil Dev

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 27 Aug 2021

Q1: How many holes are there in a bowling ball?

Answer 1: (C) THREE

Q2: Liverpool FC footballer Mohamed Salah belongs to which country?

Answer 2: (A) EGYPT

Q3: In which sport do players slide stones on a sheet of ice toward a target area?

Answer 3: (C) CURLING

Q4: What is the sumo grand champion called?

Answer 4: (A) YOKOZUNA

Q5: Which of these is a strength training exercise found in weightlifting?

Answer 5: (A) LATERAL RAISE

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 26 Aug 2021

Q1:The sequel to which of these films will star Kartik Aaryan?

Answer: Dostana

Q2: Who won the Filmfare Award for Best Director in 2017 for the film Dangal?

Answer: Nitesh Tiwari

Q3: Miss Americana is a film directed by Lana Wilson based of which pop star?

Answer: Taylor Swift

Q4: Which film is slightly based on the French short film L’Accordeur?

Answer: Andhadhun

Q5: Which American classic is based on the Von Trapp Family?

Answer: Sound of Music

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 25 Aug 2021

Q1: Which of these payments did not score a century in the 2015 ODI World Cup?

Answer 1: (B) AJINKYA RAHANE

Q2: In Ramayana, who left Sita near sage Valmiki’s ashram after Rama banished her?

Answer 2: (C) LAKSHAMANA

Q3: In which field does the Indian Government give the Sant Kabir Award?

Answer 3: (B) TEXTILE

Q4: Which of these is a subdivision of the geological time period ‘Holocene’?

Answer 4: (A) MEGHALAYA

Q5: Who is the subject of the biographical film ‘Kaptaan: The Making of a Legend’?

Answer 5: (C) IMRAN KHAN

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 14 Aug 2021

Q1: Who plays a Delhi man masquerading as a Russian in ‘Go Goa Gone?

Answer 1: (C) Saif Ali Khan

Q2: Kilikili is a fictional language spoken in which of these films?

Answer 2: (A) Bahubali

Q3: The instrument is generally used to create sound effects in horror films.

Answer 3: (C) Waterphone

Q4: Which Indian classical music instrument was ‘Ustad Vilayat Khan’ an exponent of?

Answer 4: (A) Sitar

Q5: Complete the dialogue from the film Psycho “A boy’s best friend

Answer 5: (A) In His Mother

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 12 Aug 2021

Q1: Who is the only Asian player to win a Man of the Match award in a Test at WACA, Perth?

Answer: (A) Irfan Pathan

Q2: Which of these is not a football position?

Answer: (A) Tackle

Q3: While watching what among these would you witness a matador?

Answer: (B) Bullfighting

Q4: Who is the youngest cricketer to lead a side in the Deodhar Trophy?

Answer: (B) Shubhman Gill

Q5: How many overs were played in the first-ever ODI match?

Answer: (C) 40

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 11 Aug 2021

Q1: Which Aamir Khan film was nominated for a BAFTA Award?

Answer: ( C) Rang De Basanti

Q2: In the film Welcome, which two creatures are present in Majnu Bhai’s painting?

Answer: (A)  Horse And Donkey

Q3: Which Hindi film is supposedly based on the life of the criminal ‘Abdul Latif’?

Answer: (A)   Raees

Q4: An actor from which film was awarded a posthumous Oscar Award for Best Supporting Actor?

Answer: (A)   The Dark knight

Q5: Lan McKellen plays the role of which superhero in the X-Men universe?

Answer: (C) Magneto

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 10 Aug 2021

Q1: Which is is the oldest and largest branch of Christianity?

Answer 1: (A) Roman Catholicism

Q2: One of the most expensive Indian artwork ever sold was by F N Souza. What was is it titled?

Answer 2: (A) Tamil Nadu

Q3: One of the most expensive Indian artwork ever sold was by F N Souza. What was is it titled?

Answer 3: (A) Birth

Q4: Sonia Gandhi succeeded whom as the INC President in 1998?

Answer 4: (C) Sitaram Kesri

Q5: Standing up to 1.8 m, the tallest and heaviest cattle breed originated in

Answer 5: (A) Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 09 Aug 2021

Q1: Which country’s players will not be a part of Asia XI for T20Is vs World XI in Bangladesh?

Answer: (B) PAKISTAN

Q2: In which city of Australia is the Boxing Day Test match played every year?

Answer: (A) MELBOURNE

Q3: Who was the first golfer of African American descent to win the Masters Tournament?

Answer: (A) TIGER WOOD’S

Q4: Which sport traces its origin to the Roman game of paganica?

Answer: (A) GOLF

Q5: Which of these is one of the world’s four major golf tournaments?

Answer: (B) U.S.OPEN

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 08 Aug 2021

Q1: In 2019, which Bollywood actor launched his son with the film Pal Pal Dil Ke Paas?

Answer: (B) Sunny Deol

Q2: Which of these cricketers was named after their mother’s favorite musician?

Answer: (A) Sachin Tendulkar

Q3: Inventory, Optimisation, Overhaul and Shut Down are episode titles of which web series?

Answer: (B) Kota Factory

Q4: Which actor has the highest number of Filmfare nominations for Best Actor?

Answer: (A) Amitabh Bachchan

Q5: If the Indian version of ‘The Office’ is set in Wilkins Chawla, the US version is set in

Answer: (C) Dunder Mifflin

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 07 Aug 2021

Q1: Which is the first state to be mentioned in our National Anthem?

Answer 1: (A) PUNJAB

Q2: What country’s solid green flag was replaced in August 2011?

Answer 2: (C) LIBYA

Q3: Which Billie Eilish song was named ‘Song Of The Year’ at the Grammy Awards 2020?

Answer 3: (A) BAD GUY

Q4: Which Apple product got its name from the film ‘2001: A space Odyssey?

Answer 4: (A ) iPod

Q5: Where would you find the largest number of Portuguese-speaking people?

Answer 5: (A) BRAZIL

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 06 Aug 2021

Q1: Which of these is not included in a suit of cards?

Answer: (B) POWN

Q2: Which batsman has hit the most international sixes for India?

Answer: (A) ROHIT SHARMA

Q3: Which batsman has hit the most international sixes for India?

Answer: (A) GOA

Q4: Which Premier League club is owned by Fenway Sports Group of the USA?

Answer: (A) LIVERPOOL F C

Q5: Who is captain of Wisden’s IPL team of the decade?

Answer: (A) ROHIT SHARMA

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 05 Aug 2021

Q1: Wonder Woman is a sequel to the 2017 film Wonder Woman.

Answer: (A) 1884

Q2: Who among these was a part of the film Housefull 4?

Answer: (A) NAWAZUDDIN SIDDIQUI

Q3: Jamtara, a city in __ shares its name with a Netflix series.

Answer: (B) JHARKHAND

Q4: Hellaro__film won the National Award for Best Feature Film.

Answer: (A) GUJARATI

Q5: Which recent Netflix film is adapted from the book ‘I Heard You Paint Houses’?

Answer: (C) THE IRISHMAN

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 04 Aug 2021

Q1: Which of these terms would you not associate with the Indian parliament?

Answer 1: (A) Answers Hour

Q2: Vidhana Soudha is the seat of the state legislature of which state in southern India?

Answer 2: (B) Karnataka

Q3: Who recently became the 3rd Indian to win the ICC ODI Cricketer of the Year award?

Answer 3: (A) Rohit Sharma

Q4: Which UNESCO World Heritage Site was designed by Frederick William Stevens in 1887?

Answer 4: (A) Victoria Terminus

Q5: Who became the most nominated living director with 9 Oscar nominations?

Answer 5: (B) Martin Scorsese

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 03 Aug 2021

Q1: Which IPL team bought Priyam Garg, the Indian team’s U-19 World Cup captain?

Answer 1: (C) SRH

Q2: Who has been chosen the captain of Kings XI Punjab for IPL 2020?

Answer 2: (B) KL Rahul

Q3: Which Manchester City footballer’s middle name is Shaquille?

Answer 3: (C) Raheem Sterling

Q4: Who became IPL 2020’s most expensive Indian buy at 76.75 crores?

Answer 4: (A) Piyush Chawla

Q5: Who set the record for being bought in IPL auctions for the most number of times?

Answer 5: (A) Jaydev Unadkat

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 02 Aug 2021

Q1: In the 2020 film Panga, Kangana Ranaut plays the role of a

Answer 1: (A) Kabbadi Player

Q2: The film Mardaani 2 is based in which city?

Answer 2: (A) Kota

Q3: The first Academy award to be won by an Indian was awarded in which of these categories?

Answer 3: (A) Costume Design

Q4: In Housefull 4, Akshay Kumar’s character Bala was a prince of which kingdom?

Answer 4: (C) Madhavgad

Q5: Which famous Hollywood film was sent to theaters with the codename- Pound Foolish?

Answer 5:(B) IT

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 01 Aug 2021

Q1: Who was the first Indian to hold the post of Governor General of India?

Answer 1: (B) Rajgopalchari

Q2: Who was given the best female international cricketer award by the BCCI for 2018-2019?

Answer 2: (C)  Poonam Yadav

Q3: Which state’s government recently became the first to challenge CAA in Supreme Court?

Answer 3: (C) Kerala

Q4: Which country recently shot down an Ukrainian airplane carrying 170 people?

Answer 4: (A) Iran 

Q5: Which island was called Ilha Formosa by Portuguese sailors when they first visited it?

Answer 5: (A) Taiwan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 31 July 2021

Q1: Which male tennis player was named ITF’s World Champion for 2019?

Answer 1: A – Rafael Nadal

Q2: Which IPL team bought the oldest player of the IPL auctions, Pravin Tambe?

Answer 2: A- KKR

Q3: Which IPL team bought the most number of players in the 2019 IPL auctions?

Answer 3: B – Rajsthan Royal

Q4: Which Premier League club is managed by Jurgen Klopp?

Answer 4: A – Liverpool FC

Q5: Against which team has India scored their highest ever T201 total?

Answer 5: A – Sri Lanka

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 30 July 2021

Q1: Who won a National Award for choreographing the song ‘Main Aisa Kyun Hoon’ in ‘Lakshya’?

Answer 1: C – Prabhu Dewa

Q2: Which band sang the songs ‘Bandeh’, ‘Kandisa’ and ‘Ma Rewa’?

Answer 2: A – Indian Ocean

Q3: Who directed the Shahrukh Khan, Madhuri Dixit and Aishwarya Rai-starrer ‘Devdas’?

Answer 3: A – Sanjay L Bhansali

Q4: Randeep Hooda made his Bollywood debut with which movie in 2001?

Answer 4: A -Mansoon Wedding 

Q5: Which of these Sooraj Barjatya directed films was released the earliest?

Answer 5: B-  Maine Pyar Kiya

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 29 July 2021

Question 1: The US Federal Aviation Administration has banned its carriers from flying over?

Answer 1: (A) Iran

Question 2: Which company recently became the most valuable American automaker of all time?

Answer 2: (B) Tesla 

Question 3: Who has been named as the new head of Iran’s Quds Force?

Answer 3: (B)  Esmail Ghani

Question 4: Which fort remained the capital of the Mewar state from the 8th to the 16th century?

Answer 4: (C) Chittorgarh

Question 5: In which country is Steamboat Geyser, the world’s tallest currently-active geyser?

Answer 5: (A) USA

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 28 July 2021

Q1: Who has scored the most runs in Test cricket for Australia?

Answer: (A) Ricky Ponting

Q2: Which opener holds the record of scoring the most international runs in a calendar year?

Answer: (C) Rohit Sharma

Q3: Against which country did the Indian cricket team play their last ODI of 2019?

Answer: (C) West Indies

Q4: Which of these Indians is not a part of the Wisden ODI team of the decade?

Answer: (A) Shikhar Dhawal

Q5: Who among these is not among the five Wisden cricketers of the decade?

Answer: (A) David Warner

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 27 July 2021

Q1:  Which actress debuted opposite Shah Rukh Khan in ‘Om Shanti Om’?

Answer: (A) Deepika Padukon

Q2: Who is known for directing the ‘The Dark Knight’ trilogy?

Answer: (B) Christopher Nolan

Q3: Which Bollywood actress is a part of the upcoming Hollywood film “Tenet’?

Answer: (A) Dimple Kapadia

Q4: Which disability is Jhilmil, played by Priyanka Chopra afflicted with in the movie ‘Barfi’?

Answer: (C) Autism

Q5: Who worked as a chemist and as a watchman before becoming an actor?

Answer: (A) Nawazuddin Siddiqui

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 26 July 2021

Q1: Which dynasty’s founder’s principal advisor was Chanakya, the author of the Arthashastra?

Answer: (A) MAURYA

Q2: In 1952, which scientist refused the request to become the President of Israel?

Answer: (C) Albert Einstein

 Q3: Which fruit’s name comes from the Latin for ‘seeded apple’?

Answer: (A) Pomegranate

Q4: Which city was made the summer capital of British India by John Lawrence in 1864?

Answer: (A) Shimla

Q5: Which part of the human body has the thinnest skin?

Answer: (B) Eyelids

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 25 July 2021

Q1: Which domestic cricket team is represented by the batsman Manoj Tiwary?

Answer: (A) Bengal

Q2: Which IPL team bought the costliest player of this year’s auctions, Pat Cummins?

Answer: (B) KKR

Q3: Which Indian tennis player won a singles’ bronze medal at the 1996 Atlanta Olympics?

Answer: (A) Leander Paes

Q4: Which bowler has taken the most international wickets this decade?

Answer: (C) Ravichandran Ashwin

Q5: Who became the first specialist bowler in history to play 150 Test matches?

Answer: (A) James Anderson

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 24 July 2021

Q1: Which political party’s story is told by the 2017 film An Insignificant Man?

Answer: (C) AAP

Q2: In Munna Bhai M.B.B.S, who played the role of Sanjay Dutt’s father?

Answer: (A) Sunil Datt

Q3:Which of these musicians have not been awarded the Bharat Ratna?

Answer: (B) Hariprasad Chaurasia

Q4: Which of these actresses is set to make her debut in the film Bunty aur Babli 2?

Answer: (A) Sharvari Wagh

Q5: Which of these actresses is set to make her debut in the film Bunty aur Babli 2?

Answer: (A) Peranbu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 23 July 2021

Q1: Which Mauryan emperor’s role has shah rukh khan played in a Bollywood film?

Answer 1: (A) Ashoka

Q2: Named after the Nilgiri mountain range in which state is the Nilgiris district?

Answer 2: (A) Karnataka

Q3: What was the name of the first living creature to be launched in Earth’s orbit?

Answer 3: (B) Laika

Q4: In the 1990s which Indian pm once lost to v.k Malhotra in a parliamentary election?

Answer 4: (A) Manmohan Singh

Q5: Which is the largest city of Punjab and the largest city of India north of Delhi?

Answer 5: (C) Ludhiana

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 22 July 2021

Q1: In cricket, what are scores of 111, 222, 333, called?

Answer 1: A – Nelson

Q2: Which player was the costliest purchase in the 2019 IPL auctions?

Answer 2: C – Pat Cummins

Q3: Who faced Mary Kom in the women’s boxing trials for the 2020 Olympic Qualifiers?

Answer 3: B – Nikkat Zareen

Q4: Who is the youngest bowler in history to take 100 wickets in T20 cricket?

Answer 4: A- Mujeeb Ur Rahman

Q5: Which Ranji team has its home grounds in Bhubaneswar and Delhi?

Answer 5: C – Railway

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 21 July 2021

Q1: The character Black Widow appeared for the first time in which Marvel film?

Answer 1: C – IRON MAN 2

Q2: What profession does Sanjay Dutt fake in ‘Lage Raho Munna Bhai’?

Answer 2: B – HISTORY PROFESSOR

Q3:  Which of these actresses was cast opposite Leonardo DiCaprio in ‘Titanic’?

Answer 3: B – KATE WINSLET

Q4: Which of these is a modified sitar created by Niladri Kumar?

Answer 4: C – ZITAR 

Q5: In which dialect were the dialogues of the film Sonchiriya written?

Answer 5: A –  BUNDELI

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 20 July 2021

Q1: Wrestler Babita Phogat recently fought the Vidhan Sabha elections in which state?

Answer 1: A – HARYANA

Q2:  Which Swiss player has won the most men’s singles Grand Slam championships?

Answer 2: A – ROGER FEDERER

Q3:  The motto for which Summer Olympic Games was ‘Welcome Home’?

Answer 3: A- ATHEN 2004

Q4:  Which of these countries has never participated in the ICC Cricket World Cup?

Answer 4: A – OMAN

Q5:  The most recent edition of Women’s Hockey World Cup was won by which team?

Answer 5: A – Netherland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 19 July 2021

Q1: Which country has hosted the most Summer Olympics?

Answer 1:  A – USA

Q2: The first person to score an ODI double century, Belinda Clark, belonged to which team?

Answer 2: B – Australia

Q3: In which country were the first modern Olympics held in the year 1896?

Answer 3: C – Greece

Q4: What are the eight horizontal rows on a chessboard called?

Answer 4: C – Ranks

Q5: Who is the first Indian to take a five-wicket haul in all formats of cricket?

Answer 5: C – Bhuvaneshwar Kumar 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 17 July 2021

Q1: Which great Maratha warrior set up a cabinet of eight ministers known as Ashtapradhan?

Answer :  B – SHIVAJI MAHARAJ

Q2: Who recently won the Sahitya Akademi Award for ‘An Era of Darkness’?

Answer : B – SHASHI THAROOR

Q3: The climax of which Aamir Khan film was set in a radio station?

 Answer : C – RANG DE BASANTI

Q4:In which dance form is the dancer dressed in a white and gold bordered Kasavu saree?

Answer: C – MOHINIYATTAM

Q5: Which country is the breeding ground of 60% of the world’s Atlantic puffins?

Answer : A – ICELAND

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 16 July 2021

Q1: In which of these years were the Olympics not held due to World War II?

Answer 1: B – 1944

Q2: Which team is the first in cricket history to play over 1000 Test matches?

Answer 2: A-  England

Q3: The Persian national game of chaugan is considered the ancestor of which modern sport?

Answer 3: A – Polo

Q4: Who has made the highest individual score in T20ls?

Answer 4: B-  Aaron Finch

Q5: Which country holds the record of the highest T201 score of 278 runs?

Answer 5: A- Afghanistan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 15 July 2021

Q1: Complete the name of this recent Chrisitan Bale and Matt Damon starrer: Ford v_____?

Answer 1: A -Ferrari

Q2: Which former Bollywood actress was the highest-selling female author in India in 2018?

Answer 2: C- Twinkle Khanna

Q3: Which former Bollywood actress was the highest-selling female author in India in 2018?

Answer 3: A- Mohabbat

Q4: What has been named as the top Indian web series of 2019 in a list released by IMDb?

Answer 4: B – Kota Factory

Q5: Pehla Nasha was the directorial debut of which film director?

Answer 5: A – Ashutosh Gowariker

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 14 July 2021

Q1: Famed for their fighting qualities, which countries do the Gurkhas hail from?

Answer 1: A- NEPAL

Q2: Which town is known as the abode of the Hindu god Venkateshwara, Lord of Seven Hills?

Answer 2: C – TIRUPATI

Q3: Bought by CSK for $1.5 million, who was the most expensive buy in first-ever IPL auction?

Answer 3: A – M.S.DHONI

Q4: Which acid has been called the single most important industrial chemical?

Answer 4: B -SULPHURIC ACID

Q5: Who was the first US President to be impeached in 1868?

Answer 5: B- ANDREW JOHNSON

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 13 July 2021

Q1: Which piece in chess can only move forward and never retreat?

Answer 1: A – PAWN

Q2: English computer scientist Allan Plaskett invented which innovation used in cricket?

Answer 2: A- SNICKOMETER

Q3: Which Indian was included ICC Women’s ODI and T201 teams of 2019?

Answer 3: B – SMRITI MANDHANA

Q4: Which of these major sports is strictly of US origin?

Answer 4: A – BASKETBALL

Q5: A game of which sport consists of six periods of 7 1/2 minutes each called chukkas?

Answer 5: A – POLO

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 12 July 2021

Q1: Actor Dev Anand’s biography is titled ‘_ with life’?

Answer 1: C – ROMANCING

Q2: Which of these is a John Abraham film directed by Anurag Kashyap?

Answer 2: A – NO SMOKING

Q3: Which actor made his directorial debut with the film Dil Chahta Hai?

Answer 3: A – FARHAN AKHTAR

Q4: Which actor has ranked 2nd in the Forbes India Celebrity 100 list after Virat Kohli?

Answer 4: A – AKSHAY KUMAR

Q5: The 1999 Bollywood film ‘Aa Ab Laut Chalen’ is the directorial debut of?

Answer 5: A – RISHI KAPOOR

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 11 July 2021

Question 1:- Complete the name of this famous speech by Martin Luther King Jr: “I Have a _.”

Answer 1:- Dream

Question 2:- Which Japanese company is behind the EOS range of cameras?

Answer 2:- Canon

Question 3:- Which team bought Australia’s Chris Lynn for Rs 2 crores in the IPL 2020 auction?

Answer 3:- Mumbai Indians

Question 4:- Which Dravidian language has the most number of speakers?

Answer 4:- Telugu

Question 5:- Which gas causes the familiar odour of a just-struck matchstick?

Answer 5:- Sulfur dioxide

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 10 July 2021

Q1:  Which chess piece can move one square in any direction?

Answer 1: A – KING

Q2: In honour of which Greek god were the ancier Olympics held?

Answer 2: C – ZEUS

Q3: In which Australian city would you find a cricket stadium named “The G?

Answer 3: B – MELBOURNE

Q4: Which IPL team’s coach is the former New Zealand captain Brendon McCullum?

Answer 4: C – KKR

Q5: At 48, who is the oldest player in 2019’s IPL auction list?

Answer 5: A – PRAVIN TAMBE

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 09 July 2021

Q1:  Who plays the character of Daniel Ocean in the Ocean’s -11,12 and 13 movies?

Answer 1: C- GEORGE CLOONEY 

Q2: Director Farah Khan runs an NGO called for women and children living in slums?

Answer 2: A – SNEHA

Q3: In an iconic Complan ad, if Shahid Kapoor was Complan Boy then who was Complan girl?

Answer 3: C- AYESHA TAKIA

Q4: What role did Judy Dench play in the James Bond series?

Answer 4: A – M

Q5: Which of these Bollywood films was a remake of the Korean film, Montage?

Answer 5: A- TE3N

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 08 July 2021

Q1: The first-ever butterfly part was opened in which Indian City in 2006?

Answer 1: BENGALURU

Q2:Which food item name is used in tennis to refer to a 6-0 defeat in a set?

Answer 2: DONUT

Q3:Which athletic event gets its name from a battle between the Persians and Greeks?

Answer 3: MARATHON

Q4:Which of these is not a part of the Holy Week of Christianity?

Answer 4: EASTER SUNDAY

Q5:The vehicle holding the record of the highest land speed had engine made by?

Answer 5:  ROLL ROYES

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 07 July 2021

Q1: In which city is the Bangabandhu National Stadium located?

Answer 1: C- Dhaka

Q2: In November 2019, which country won the WBSC Premier 12 baseball championship?

Answer 2: C -Japan

Q3: What is the number of countries granted Test-playing currently?

Answer 3: A – Twelve

Q4: Who was recently named ICC Women’s Cricketer of the Year?

Answer 4: B- Ellyse Perry

Q5: Who holds the Indian record of scoring the fastest 50 in an ODI?

Answer 5: B – Ajit Agarkar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 06 July 2021

Q1: Which film had a character by the name of ‘Langda Tyagi’ played by saif Ali khan?

Answer 1: A- OMKARA

Q2: Suneo, Gian and Shizuka feature in which of these anime?

Answer 2: C – DOREMON

Q3: Who was awarded the first Dadasaheb Phalke Award in 1969?

Answer 3: C – DEVIKA RANI

Q4: Montague and Capulet are the last name of which fictional couple?

Answer 4: A – ROMEO AND JULIET

Q5: Which Indian states film Industry does by the names of Fragrant, Pious wood?

Answer 5: C – KARNATAKA

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers: 05 July 2021

Question 1:- Skype is the portmanteau of Sky and P to P. What does P stand for?

Answer 1:- Peer

Question 2:- Which country has been the most successful men’s hockey team in the World Cup?

Answer 2:- Pakistan

Question 3:- Which of these is not a part of Germany’s Big Three automobile manufacturers?

Answer 3:- Porsche

Question 4:- Which American data storage company was established as Shugart Technology?

Answer 4:- Seagate

Question 5:- A 2018 Ajay Devgn movie on an IRS officer was loosely based on which official?

Answer 5:- Sharda Prasad Pandey

Daily Trivia Quiz Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date – Daily

Is Flipkart Quiz Real?

Flipkart brings many quizzes on their app on daily basis. They give many exciting prizes if you provide the answers correctly which includes Gift vochers, Prizes and supercoins etc. So, in my opinion Flipkart quiz is not fake.

How can I participate in Flipkart quiz?

1. First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
2. Open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
3. Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
4. After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Flipkart Daily Trivia” banner.
Tap on the Play Now button to play the quiz.

What is Flipkart quiz?

Flipkart quiz is a trivia game which you can play on the Flipkart app. The quizzes are updated on daily basis which are basically on general knowledge and cricket knowledge.

How do I open Daily Trivia on Flipkart?

1. First of all, you need to download the Flipkart app.
2. Then sign up there if you are new member. If you are already signed up, then sign in with log in credential.
3. Then click on the Game zone banner.
4. There you will find the Daily Trivia quiz.

Flipkart Daily Trivia Quiz Rules

  • You must be 18 years or above.
  • You must have an account on the Flipkart app.
  • The quiz will run everyday.
  • The Flipkart Daily Trivia Quiz timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *