Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today for 06 April 2021 is live now and you can play the quiz every day from 00.00 am to 11.59 PM. In this, Flipkart Daam Sahi Hai Answers, you can Win Vouchers, Gems and More. The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz is generally based on the opinion of the public of episodes you watch. This quiz comes on Flipkart app and users have to download the app to play the quiz and win exciting prizes.

You will receive the winning prizes before 30th May 2021.

Also Check Flipkart Daily Trivia Quiz

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 06 April 2021

Q1: What is the correct MRP of Woodland Men Cargos ?

Answer 1: LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of Pigeon Favourite Electric Kettle ?

Answer 2: 1195

Q3: What is the correct MRP of Waterford Decanter ?

Answer 3: 84677

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 05 April 2021

Q1:  Is the correct MRP of Timesaver Pressure Cooker 80000 ?

Answer 1: no

Q2:  Who Am I ?

Answer 2: token icon bottle opener

Q3: Which product will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 3: Indian art villa casserole

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 04 April 2021

Q1: Is the correct MRP of Skullcandy Crusher Evo Bluetooth Headset 24999 ?

Answer 1: YES

Q2: What is the correct MRP of Nillkin PHM – 063592FR Mobile Holder ?

Answer 2: LESS THAN 8000

Q3: What is the correct MRP of Apple Watch Series 3 GPS – 38mm Silver Aluminium Case With Fog Sport Band ?

Answer 3: 20900

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 03 April 2021

Q1: What is the correct MRP of Livpure Pep Pro Star Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN  20000

Q2: What is the correct MRP of Zahuu Egg Boiler Cooker ?

Answer 2: 2899

Q3: What is the correct MRP of W Women Self Design Embellished Cotton Blend Anarkali Kurta ?

Answer 3: 8999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 02 April 2021

Q1: What is the correct MRP of Spigen Tempered Glass Guard For Apple iPhone 11 PRO ?

Answer : LESS THAN 45900

Q2: What is the correct MRP of Apple iPad 8th Gen 32 GB With Wi Fi ?

Answer : 29900

Q3: Who am I ?

Answer : SMARTWATCH

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 01 April 2021

Q1:  What is the correct MRP Eureka Forbes Water Purifier ?

Answer : LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of InstaCuppa Milk Frother ?

Answer : 1499

Q3: What is the correct MRP of Usha CPJ Juicer ?

Answer : 20999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 31 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Chemistry Women Copper Heels Sandal ?

Answer : 1999

Q2: Is the correct MRP of PK Garments Men Sherwani 5999 ?

Answer : YES

Q3: What is the correct MRP of Karatcart Brass Silver Plated Ring Set ?

Answer : LESS THAN 5000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 30 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Vaio SE Series Core i5 8th Gen 14 inch Laptop ?

Answer 1: LESS THAN 90000

Q2: What is the correct MRP of Leef iBridge 3 Mobile Memory 128 GB OTG Drive ?

Answer 2: 13990

Q3: What is the correct MRP of Gadgets Wrap Laptop Decal 12 for Macbook 12 inch ?

Answer 3: 2000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 29 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Bosch Free Standing 12 Place Settings Dishwasher ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP of Nespresso Lattissima Touch White Personal Coffee Maker ?

Answer 2: 49999

Q3: What is the correct MRP of Lavazza Aulika Food Processor ?

Answer 3: 120000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 28 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Apple MacBook Air M1 13.3 inch ?

Answer : 117900

Q2: Who am I ?

Answer : ALDO WOMEN BLACK 

Q3: What is the correct MRP of Namaskar Men Solid Pure Cotton Straight Kurta ?

Answer : 2599

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 27 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of iQOO 3 Quantum Silver 256 GB phone ?

Answer 1: MORE THAN 35000

Q2: What is the MRP of IFB 8.5kg Fully Automatic Front Load Washing Machine ?

Answer 2: 40990

Q3: What is the correct MRP of Singer FM 1409 Electric Sewing Machine ?

Answer 3: 10999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 26 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Havells PROLIFE GRANDE Air Fryer ?

Answer 1: 10000 OR MORE 

Q2: What is the correct MRP of RARE ROOTS Women Printed Poly Chanderi A – Line Kurta ?

Answer 2: 2099

Q3: What is the correct MRP of Indistar Regular Fit Women Multicolor Velvet Trousers ?

Answer 3: 4798

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 25 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Pop Up Toaster ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of BOROSIL 60 – Litre B OTG – 60L Oven Toaster Grill ?

Answer 2: 15990

Q3:What is the correct MRP of Adidas Slippers ?

Answer 3: 3599

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 24 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Hitachi 2 Ton 3 Star Split Inverter AC ?

Answer 1: LESS THAN 60000

Q2: Which product MRP will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 2: HAVELS TRAVEL LITE

Q3: What is the correct MRP of Honor 8 ?

Answer 3: 30577

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 23 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Asus GT – AX1100011000 Mbps Gaming Router ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: Is the correct MRP of Motorola Razr Black 128 GB 149999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP HP Pavilion Core i3 21.45 inch Screen ?

Answer 3: 41661

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 22 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Voltas 5 Star Window AC ?

Answer 1: 36690

Q2: What is the correct MRP of iFFALCON by TCL LED Smart Android TV ?

Answer 2: LESS THAN 70000

Q3: What is the correct MRP of Dorothy Perkins Women Floral Print Flared White Skirt ?

Answer 3: 4590

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 21 Mar 2021

Q1: Is the correct MRP of Fossil Women Brown Tote 16495 ?

Answer 1: YES

Q2: Who am I ?

Answer 2:SKYBAG STROLLY

Q3: Which product MRP will fall in the range of 3000 – 5000 ?

Answer 3: SONATA WATCH

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 20 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of HP 315 Multi Function Color Printer ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of Fossil Greenville Messenger Bag ?

Answer 2: 25495

Q3: Is the correct MRP of the realme band yellow strap 3500 ?

Answer 3: NO

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 19 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Power Plus Juicer Mixer Grinder?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP Preethi Iconic Wet Grinder?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of SHIVA Pizza Pan?

Answer 3: 25000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers: 18 Mar 2021

Q1: What is the correct MRP of Disney The Jungle Book Figures ?

Answer 1: 8498

Q2: Who am I ?

Answer 2: TEDDY

Q3: Is the correct MRP of The Childrens Place Full Sleeve Self Design Baby Girls Casual Jacket is 3799 ?

Answer 3: YES

Flipkart Daam Sahi Hai Details:

Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
Quiz Date – 8 Dec 2020 to 22 March2021

How Can You Play quiz?

  • First of all, you have to download the app from the Play Store or ios Store.
  • Now, open the app and sign up there with your mobile number or email id. If you are already registered, then just sign in.
  • Now open the Flipkart app and click on the “Games” banner at the bottom right.
  • After clicking on Games Banner, scroll down and check the “Daam Sahi Hai” banner.
  • Tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Total Three numbers of questions will be asked.
  • You have to give all the three questions correctly in Flipkart Daam Sahi Hai Quiz so that you could be eligible to win Flipkart Gift voucher and Super coins.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Rules

  • You must be 18 years or above. For 16 years, you may enter under parental consent.
  • You must have an account on the Flipkart app.
  • The quiz will run everyday till 22 March 2021.
  • The Flipkart Daam Sahi Hai timing will be from 00:00:01 to 23:59:59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *