Amazon January Edition Quiz Answers : Win ₹20,000 Winners

Amazon January Edition Quiz Answers are now live on app. You can play January Edition Quiz Answers today.

Here you will find all the correct answer for this Special Quiz.

The January Edition Quiz Answers is now live. You can run Amazon January Edition Quiz Answers and Win ₹20,000. If you are looking for fast and correct answers, then there are all correct answers in this quiz.

Also Check Amazon Small Business Day Quiz Answers

Amazon Boat Enigma Quiz Answers 

How to play January Edition Quiz Answers ?

  1. Download Amazon App from Google Play Store or Apple Store.
  2. Open the Amazon app and sign in.
  3. Find “Funzone or Quiz Word” in the app and find the January Edition Quiz
  4. There will be 8 total question
  5. Answer all the January Edition Quiz Answers correctly to enter the lucky draw.

Amazon January Edition Quiz Answers

Question 1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?
Answer:- Rio De Janeiro

Question 2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?
Answer:- Alaska

Question 3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks
Answer:- K M Cariappa

Question 4. National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation
Answer:- Election commission of India

Question 5. In 2019 , in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?
Answer:- Kuldeep Yadav

Question 6. Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?
Answer:- Bad boys for life

Question 7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?
Answer:- David Bowie

8. The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?
Answer:- Karnataka

Also Check Flipkart Quiz Answers

Amazon Quiz Answers 

Terms and conditions

  1. This Amazon January Edition Quiz Contest runs from 07 January 2021 to 10:00:01 P.M. (IST) to 31 January 2021 11:59:59 P.M. (IST) (“Competition Period”).
  2. To be eligible for the contest, you must sign-up or sign-in with an account on Amazon.in during the contest period.
  3. Once you have signed on to Amazon.in, you can participate by navigating to the Amazon January Edition Quiz page. There will be 8 contest question during the contest period.
  4. Next, if you answer all the January Edition Quiz Answers Competition questions correctly. you will be entered for a lucky draw, which will answer all the questions posed among the contestants.
  5. A lot of draws will be drawn at the end of the contest period. A total of 01 participants will be selected as the winner by random draw of lots.
  6. The declared winner (s) will be eligible for each winning January Edition Quiz Answers (hereinafter referred to as “prize (s)”).
  7. Each winner will only be eligible to win only one prize under this competition.
  8. Each winner will be required to claim the prizes as per the requirements given below in these T&CS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *